29.5.18

Συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης



Συνελήφθησαν χθες 28-05-2018, σε περιοχές της Καστοριάς και της Ημαθίας αντίστοιχα, δύο άτομα, ένας 50χρονος ημεδαπός και ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με οδηγό τον 50χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του χώρου φόρτωσης (καρότσα), δύο (ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 31,40 κιλά κάνναβης.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών πρόεκυψε ότι, η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών προοριζόταν για τον 52χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκε ο 52χρονος σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθη.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ