9.5.18

Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και του συλλόγου "Μαζί σου"

Μετά από προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, από μη έχοντας γνώση του θέματος του μικρού Νικόλα και της διαδικασίας κατάθεσης-διάθεσης χρημάτων ενημερώνουμε για τα εξής:
- η δωρεά η οποία κατατίθεται στο λογαριασμό του συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών "Μαζί σου" με την αιτιολογία "για τον Νικόλα " είναι αφορολόγητη
-για τα ποσά των δωρεών που θα κατατεθούν στο λογαριασμό τραπέζης του συλλόγου "Μαζί σου" θα εκδοθούν αποδείξεις στο όνομα κάθε καταθέτη ή φορέα που προέβη στη δωρεά με αναγραφόμενο το ποσό
- Τα ονόματα και τα ποσά θα δημοσιοποιηθούν με το πέρας της διαδικασίας. Μόνο σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον ίδιο το δωρητή θα διατηρηθεί η ανωνυμία του. Αυτή είναι και η πάγια τακτική του συλλόγου "Μαζί σου" για κάθε δωρεά επί μια δεκαετία.
-Το ποσό που χρειάστηκε ως εγγυητική για να δεχθεί το κέντρο του εξωτερικού το μικρό Νικόλα κατατέθηκε ήδη μέσω του λογαριασμού του συλλόγου "Μαζί σου" την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018/ Ο μικρός Νικόλας αναχώρησε στις 8 Μαΐου για πανεπιστημιακή ιατρική μονάδα του εξωτερικού.. Ας του ευχηθούμε όλοι καλή επιστροφή!

Σχετικά: Έκκληση για βοήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ