18.5.18

Συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Την σύμβαση του έργου: «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (έδρας) / Π.Δ.Μ. έτους 2017», υπέγραψε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρος Καρυπίδης.Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και η βελτίωση των τμημάτων του εθνικού οδικού δικτύου εντός της Π.Ε. Καστοριάς, με σημαντικές βλάβες και οι οποίες επιδεινώθηκαν κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Οι εργασίες αφορούν την βελτίωση του οδικού δικτύου, σε ότι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (βραχοπροστασία) καθώς και την πλήρη υποστήριξη αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (πλημμύρες, ατυχήματα, απομάκρυνση υλικών και ζώων από το οδόστρωμα ή οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κριθεί από την Υπηρεσία ως έκτακτη ανάγκη). Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000 ευρώ (με φπα), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 541 και η προθεσμία περαίωσης του είναι δώδεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ