8.5.18

Λόγος & Αντίλογος



Διανύοντας την τέταρτη χρονιά της σημερινής δημοτικής αρχής οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάποια από τα επιτεύγματα που κατάφερε να επιτύχει η σημερινή διοίκηση. Ακόμη μία χρονιά οι εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών είναι απλήρωτοι (7 μήνες) και κανείς δεν συγκινείται, μάλλον ξεχάστηκε η εξαγγελία ότι πρώτα θα πληρώνονται οι υπάλληλοι και μετά οι αιρετοί.

Το καράβι της “Ορεστειάς” εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται καθηλωμένο έξω από την λίμνη στην είσοδο της πόλης και αναρωτιόμαστε πότε θα ξαναλειτουργήσει. Επίσης θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που πρόσφατα εξήγγειλε ο δήμαρχος.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την εξαγγελία ότι θα χρηματοδοτηθούν έργα ύψους 8,9 εκ € για τον δήμο μας αλλά η πικρή αλήθεια φανερώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ενώ τα έργα που έχουν υπαχτεί στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης δεν έχουν επαρκή ωριμότητα ώστε να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν, η δημοτική αρχή αφαίρεσε από τον προϋπολογισμό ένα μεγάλο ποσό που προορίζονταν για την ωρίμανση των μελετών.

Ρωτάμε λοιπόν την διοίκηση του δήμου πώς θα πραγματοποιηθούν τα έργα που εξαγγέλθηκαν χωρίς να έχουν ωριμότητα οι μελέτες και ευχόμαστε για το καλό του τόπου μας μετά από τέσσερα χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή να υλοποιήσει έστω και ένα έργο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι 
της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καστοριάς

Βασίλειος Βελλίδης, Ιάκωβος Θεοδοσόπουλος,
Δημήτριος Μουτίδης, Άννα Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου,
Χρήστος Παρχαρίδης, Πέτρος Τόσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ