29.10.18

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες του Fur Shopping Festival
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 3rd Fur Shopping Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Γούνας, στην Καστοριά, με σκοπό να ενισχυθούν οι πωλήσεις των γουνοποιητικών επιχειρήσεων σε μία «νεκρή» περίοδο για τον κλάδο.

Για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές εξασφάλισαν την έλευση όσο το δυνατόν περισσότερων εμπορικών επισκεπτών από διάφορες χώρες, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει προεγγραφή, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα του festival.

Ωστόσο, επισημαίνει η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά της γούνας και η μικρή αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν αρνητικά και το festival, με όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει, βέβαια, να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου  οι επισκέπτες, πέραν των εμπορικών επαφών, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στις δύο μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, μία για το καλωσόρισμά τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς την πρώτη ημέρα του Fur Shopping Festival και μία αποχαιρετιστήρια, που θα διεξαχθεί στον ειδικό χώρο αναψυχής που στήθηκε μέσα στην έκθεση και ο οποίος θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Το 3rd Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – Helexpo και η Π.Ε. Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται ότι για τους μη εμπορικούς επισκέπτες θα υπάρχει αντίτιμο εισόδου (20,00 € για τη μία ημέρα και 50,00 € ευρώ για το τριήμερο).


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ