10.10.18

Στην Κοζάνη η 1η πανελλήνια κλαδική έκθεση και το συνέδριο αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών

Τα Επιμελητήρια Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας ανακοίνωσαν την «1η Πανελλήνια κλαδική έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων αυτών» που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.
Τα 4 Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας, οι δήμοι της περιφέρειας και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας θέλοντας να ενισχύσουν την τάση αυτή θέτουν σε λειτουργία την κλαδική αυτή έκθεση ταυτόχρονα με αντίστοιχο επιστημονικό συνέδριο. Στόχος είναι τόσο η έκθεση, όσο και το συνέδριο να αποτελούν ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς, για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τους ανθρώπους της αγοράς, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας.
Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο σημαντικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν επιστήμονες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, χωρών της Ε.Ε. και της Ασίας. Στην έκθεση Κοζάνης θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκθετών κι εμπορικών επισκεπτών να συναντηθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα. Πληροφορίες για συμμετοχές παραγωγών και επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Καστοριάς στο τηλ. 2467027537.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ