9.11.18

Συναυλίες


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 11ης Νοεμβρίου οι δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού διοργανώνουν μουσικές συναυλίες: 
Στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την χορωδία του μουσικού γυμνασίου Καστοριάς, με την χορωδία του συλλόγου "Αθανάσιος Χριστόπουλος" υπό την διεύθυνση του Παύλο Φωτιάδη και του συγκροτήματος "Plaza ensemble" με μουσικές και τραγούδια από τον ευρωπαϊκό και ελληνικό κινηματογράφο.



Ενώ μία ημέρα πριν, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 20.00, θα λάβει χώρα η μουσική  παράσταση “Τα κύματα της αγάπης – Αυτό είναι αγάπη" με τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, στο πολιτιστικό κέντρο του Άργους Ορεστικού.
Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μαζί με 4 μουσικούς παρουσιάζει ένα πλούσιο crossover πρόγραμμα με κλασσικές μελωδίες και καντσονέτες, όπερα και μιούζικαλ, μουσική κινηματογράφου, επιτυχίες ελλήνων συνθετών καθώς και προσωπικά του τραγούδια. Συμμετέχει η χορωδία της «Ορεστίδος», υπό την διεύθυνση του Ντίνου Ταμβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ