9.11.18

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στην ΠεριφέρειαΤον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας ταξίαρχος Δημήτριος Σιόρεντας, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Χαράλαμπο Θεοχάρη και τον υποδιευθυντή του ΤΔΥ της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θωμά Ζήκα.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Σιόρεντα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Ο περιφερειάρχης επεσήμανε στους αξιωματικούς την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομίας και διαβεβαίωσε ότι η αγαστή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ