13.11.18

Δήλωση της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την ανακοίνωση του ΚινΑλ



«Αυτοί που κορόιδευαν 10 χρόνια τους γουνοποιούς ότι δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί το εκθεσιακό κέντρο της γούνας, σήμερα ανακάλυψαν ότι ο ΣυΡιζΑ χτυπάει τον κλάδο και άλλα τέτοια φαιδρά.
Όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν με το εκθεσιακό κέντρο αλλά το φόρτωσαν και 1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσες χιλιάδες) ευρώ πρόστιμο.

Ο ΣυΡιζΑ που θέλει να καταστρέψει την παραγωγική δραστηριότητα της Καστοριάς, έλυσε το πρόβλημα, νομιμοποίησε το κτίριο ,διαγράφετε το πρόστιμο και έδωσε την δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης του εκθεσιακού κέντρου μέσα από τον αναπτυξιακό νόμο.

Σήμερα το ΚινΑλ, τελεί υπό πλήρη άγνοια και ανεπάρκεια. Καταγγέλλει ότι καταστρέφουμε τον κλάδο της γουνοποιίας γιατί ψηφίστηκε ο νόμος 4557/2018, στον οποίο ενσωματώθηκε η Ευρωπαϊκή οδηγία (2015/849) από όπου προκύπτει η ΠΟΛ 1204/18 και αφορά την «πρόληψη και την καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.»

Να ενημερώσουμε τα τοπικά στελέχη του ΚινΑλ, ότι τους ξέφυγε μια μικρή λεπτομέρεια. Ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές, του ΚινΑλ (ΔηΣυ, ΠαΣοΚ, Ελιά κλπ), την ΝΔ, τον Σ ΣυΡιζΑ , το Ποτάμι και τους ΑνΕλ.

Καληνύχτα σας!»


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ