22.12.18

22 Δεκεμβρίου

Χορωδιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα
 Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:30 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς με την χορωδία αποφοίτων του αμερικανικού κολλεγίου Θεσσαλονίκης “Anatolia” υπό την διεύθυνση της κ. Γιάννας Αθανασιάδου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η χορωδία του συλλόγου “Αθ. Χριστόπουλος” υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Βλαχάβα.

❆ ❆ ❆

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος «Ορεστίς» Άργους Ορεστικού σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο πολιτιστικό κέντρο Ά.Ορεστικού.


❆ ❆ ❆

«Στρατός-Καστοριά-Πολιτισμός» είναι ο τίτλος έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο αρχοντικό "Τσιατσιαπά" από τις 22 Δεκεμβρίου (εγκαίνια σήμερα στις 18:30)  έως τις 8 Ιανουαρίου 2019 (ώρες: 09:00-15:00) που διοργανώνει το 15ο Σύνταγμα Πεζικού με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  Στην έκθεση θα λάβει μέρος το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (με την αρωγή και ενεργών τοπικών καλλιτεχνών και σωματείων) με έργα των οποίων η θεματική αντλείται από την καθημερινότητα και τις δράσεις του στρατού στην περιοχή της Καστοριάς, τα αρχοντικά της πόλης και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.


❆ ❆ ❆

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ο ΑΠΕΣ «Ομόνοια» Βογατσικού στο «Υφαντήριο»  θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικο πάρτυ.

❆ ❆ ❆

Η θεατρική ομάδα της ενορίας της Αγίας Παρασκευής ανεβάζει το έργο «Το πνεύμα το Χριστουγέννων» το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο πνευματικό κέντρο Άργους Ορεστικού. (Αντί εισιτηρίου, τρόφιμα για την τράπεζα τροφίμων, πληροφορίες τηλ. 2467350200).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ