9.12.18

Υποβλήθηκε η πρόταση για το ανοικτό κέντρο εμπορίου Άργους ΟρεστικούYποβλήθηκε στο ΕΠΑνΕΚ η πρόταση για το ανοικτό κέντρο εμπορίου του δήμου Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καστοριάς, προϋπολογισμού 1.900.000 €.

Με την έγκρισή της η πρόταση αυτή –αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο δήμος–αναμένεται να «αλλάξει ριζικά την όψη του κέντρου της πόλης του Άργους Ορεστικού και να διαμορφώσει ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Αυτό θα γίνει μέσα από ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων που ως στόχο έχουν την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και της αισθητικής του δημοσίου χώρου και την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας με υιοθέτηση και χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης, εντός της περιοχής παρέμβασης, που διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική». 

Περισσότερες από 90 επιχειρήσεις του Άργους Ορεστικού (εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος) συμμερίστηκαν την προσπάθεια για τη διαμόρφωση ενός νέου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος στην περιοχή και συμφώνησαν τη συμμετοχή τους στη δράση του δήμου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ του δήμου Άργους Ορεστικού, της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ