10.12.18

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του δημοτικού σταδίου Άργους Ορεστικού



Υπεγράφη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου  η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για το έργο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης στίβου δημοτικού σταδίου Άργους Ορεστικού», προϋπολογισμού 182.200 €.
Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση-επισκευή του συνθετικού δαπέδου του στίβου (ταρτάν) και στη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου του δημοτικού σταδίου Άργους Ορεστικού.
Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έγινε παρουσία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, την οποία ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού ευχαρίστησε για την συμβολή της στην ένταξη του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε και στους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου που επιμελήθηκαν την εκπόνηση των απαιτούμενων τεχνικών μελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ