21.1.19

Στην Κοζάνη στις 26 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλας

Την επιχειρηματική συνέργεια μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διακίνησης προϊόντων και την προστασία της υγιούς επιχειρηματικότητας θα επισφραγίσει η υπογραφή κοινής απόφασης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη.
Η υπογραφή της κοινής απόφασης θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2018 στην Κοζάνη, παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα.
Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή, ο υπουργός κ. Πιτσιόρλας και ο Γ.Γ. κ. Αυλωνίτης θα παραστούν και στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης, μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη.
Μέσα από την συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επιδιώκει να θωρακίσει τις εμπορικές δραστηριότητες της περιοχής και να προστατέψει τις επιχειρήσεις από τα προβλήματα του παρεμπορίου, συμβάλλοντας στην υγιή λειτουργία τους και στην ανόρθωση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ