26.1.19

Δελτίο τύπου της κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου σχετικό με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Μετά τα μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στις περιοχές Άργους Ορεστικού και Μανιάκοι επικοινώνησα άμεσα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργο Κύρκο που έστειλε αμέσως κλιμάκιο της 3ης ΥΠΕ στην Καστοριά με επικεφαλή τον κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη.
»Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού σε προσωπικό και φαρμακευτική επάρκεια. Νοσηλεύτηκαν και δόθηκε αγωγή σε περίπου 200 άτομα από τα οποία τα 26 ήταν παιδιά. Είναι όλοι καλά και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.
»Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω πρωτίστως όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ετοιμότητα και την ευσυνειδησία του. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Χ.Λαζάρου, την διευθύνουσα του Νοσοκομείου κ. Λ.Μπάρκα, την τομεάρχη του Παθολογικού κ. Κ. Χατζηαγοράκη, την διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Στεργάτου και την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου.
»Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου διαβεβαίωσε πως η χλωρίωση του νερού στο δήμο είναι κανονική. Αναμένονται τα αποτελέσματα των μικροβιακών και παρασιτικών εξετάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ