12.1.19

Ευ. Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας διαθέτει πλειοψηφία και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και για πρόταση εμπιστοσύνης

«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας ήταν πολύ κυνικός και πολύ σαφής στην τελευταία συνέντευξή του. Προφανώς έχει κάνει τις ρυθμίσεις του, έχει κάνει τις επαφές του, έχει γίνει η λεγόμενη "απαγωγή" των βουλευτών των ΑνΕλ, που έχουν μείνει ένα κέλυφος κενό περιεχομένου, έχουν προσχωρήσει και άλλοι βουλευτές από μικρότερα κόμματα, χωρίς παράδοση και χωρίς αξίες κι έτσι διαθέτει και πλειοψηφία για την κύρωση της Συνθήκης (των Πρεσπών) και πλειοψηφία για πρόταση εμπιστοσύνης», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, σε σύντομη δήλωσή του πριν από τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του "Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος", στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα «δεν είναι η πραγματική δημοκρατική νομιμοποίηση, η πραγματική σχέση με την κοινωνία του τόπου, απλά η παράταση της νομής της εξουσίας που αποβαίνει όμως εις βάρος των προοπτικών ανάκαμψης της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ