26.1.19

Σε εξέλιξη τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας



Με το φαινόμενο της γαστρεντερίτιδας να είναι σε εξέλιξη και την εμφάνιση κρουσμάτων και σε γειτονικούς οικισμούς, που δεν σχετίζονται με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, ο Φαρμακευτικός σύλλογος Καστοριάς ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δήμου να λειτουργήσει, κατ’ εξαίρεση, μεγαλύτερο αριθμό φαρμακείων στον νομό και να φροντίσει για την επάρκεια των απαραίτητων φαρμακευτικών σκευασμάτων, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Ο δήμος Άργους Ορεστικού, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, το κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, το Νοσοκομείο Καστοριάς, την αντιπεριφέρεια Υγείας και τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό του αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες του πραγματοποίησαν ολονύχτια παρακολούθηση των συστημάτων ύδρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ