4.2.19

Ελεύθερος με όρους ο χειρουργός που συνελήφθη γιατί ζητούσε «φακελάκι» από καρκινοπαθήΜε περιοριστικούς όρους ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο γιατρός χειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, ο οποίος συνελήφθη για φακελάκι μετά από καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενούς. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, απολογούμενος ο γιατρός αρνήθηκε την κατηγορία της δωροληψίας για την οποία είχε καταγγελθεί από ασθενή που διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Ιούνιο. Κατά την καταγγελία ο γιατρός ζήτησε το πρώτο φακελάκι για να χειρουργήσει τον ασθενή και το δεύτερο την επομένη της χειρουργικής επέμβασης. Κατά τον καταγγέλλοντα συνολικά ο γιατρός είχε πάρει 2.650 ευρώ και ζήτησε άλλα εξακόσια για τα οποία και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ