8.2.19

Λόγος & Αντίλογος



Ερώτηση 

προς την κ. Πετσάλνικου και κ. Κώττα


Οι υπεύθυνοι του Τουρισμού του δήμου Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελα να μου απαντήσουν στην ερώτηση: «Ποιο είναι το ποσοστό που αντιπροσωπεύει ο χειμερινός τουρισμός στην Καστοριά, ως ποσοστό του συνολικού ετήσιου χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα;», κι έπειτα να μας παροτρύνουν να αγαπήσουμε την Πελοπόννησο, σύμφωνα με τη φωτεινή επιγραφή που έστησαν στο τουριστικό περίπτερο επί της λεωφόρου Κύκνων.
Η αγάπη για τον τόπο φαίνεται μέσα από τη θέση που υπηρετείτε και την τουριστική ανάπτυξη κηρία Πετσάλνικου και κύριε Κώττα.
Σας προκαλώ να προβείτε σε μια κοινή συνέντευξη οι δυο σας, ώστε μετά από τεσσεράμισι χρόνια θητείας να μας απαριθμήσετε τις τουριστικές υποδομές, τα αναπτυξιακά έργα και τις αναπτυξιακές ενέργειες που κάνατε για την αναβάθμιση του τοπικού τουρισμό, καθώς και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας για το διάστημα που απομένει.

Ευάγγελος Ευαγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ