17.4.19

Ιδρύεται τμήμα Επιμόρφωσης Νέων Αγροτών στο Βελβεντό Κοζάνης«Το πρώτο τμήμα του εθνικού δικτύου Επιμόρφωσης Νέων Αγροτών θα ιδρυθεί και θα λειτουργήσει στο Βελβεντό Κοζάνης, σε ένα χώρο εξαιρετικό τον οποίο είχα τη ευκαιρία να επισκεφθώ», εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους κατοίκους του Βελβεντού Κοζάνης.


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Βελβεντό, συνοδευόταν από τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, την υφυπουργό Εσωτερικών Ελευθερία Χατζηγεωργίου και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο περιφερειάρχης κατά την ομιλία του, αναφερόμενος στο εθνικό δίκτυο νέων αγροτών είπε ότι: «Οι νέοι αγρότες μας θα αποκτούν εκείνη τη γνώση και τα εφόδια για να πορευτούν στο αύριο, επενδύοντας στην παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της αγροτικής οικονομίας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα χρηματοδοτήσει άμεσα τους δυο αγροτικούς συνεταιρισμούς του Βελβεντού, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι εφικτή η δυνατότητα επενδύσεων και η επέκταση των δυνατοτήτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ