23.4.19

Σήμερα η πληρωμή δωροσήμου Πάσχα στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Σήμερα 23 Απριλίου ξεκινά από τα υποκ/τα μισθωτών του ΕΦΚΑ η καταβολή του δωροσήμου Πάσχα 2019 (α’ τετραμήνου). Η πληρωμή θα γίνει για όσους πληρωθούν με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού σήμερα και για όσους πληρωθούν μέσω των υποκαταστημάτων μισθωτών του ΕΦΚΑ στο χρονικό διάστημα από σήμερα 23 Απριλίου έως 16 Μαΐου.Και συγκεκριμένα τις ημερομηνίες 23, 24/4 και 7, 9, 16/5 εντός του πρωϊνού ωραρίου λειτουργίας των υποκ/των.
Δικαιολογητικά πληρωμής: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και αριθμός ΑΜΚΑ.
Επισημαίνεται ότι η καταβολή του δωρόσημου Αυγούστου 2019, καθώς και οι επόμενες καταβολές, θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών λόγω εφαρμογής του ΠΔ 8/2019 (Οργανισμός ΕΦΚΑ), σύμφωνα με το οποίο δεν προβλέπεται η λειτουργία τμημάτων οικονομικού στις τοπικές διευθύνσεις ΕΦΚΑ. Ως εκ τούτου πρέπει οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, να προσέλθουν στα τμήματα Μητρώου Μισθωτών ΕΦΚΑ, προκειμένου να τον δηλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ