10.4.19

Στον ΕΦΕΤ η κ. Τελιγιορίδου για τους ελέγχους τροφίμων



Επίσκεψη πραγματοποίησε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου στα γραφεία του ΕΦΕΤ. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Πολυχρόνη Πολυχρονίου και τον αντιπρόεδρο κ. Διονύση Βλάχο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού και τους ελέγχους στα τρόφιμα ενόψει της πασχαλινής περιόδου.
Η υφυπουργός συνεχάρη για τις μέχρι τώρα ενέργειες του και ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει της πασχαλινής περιόδου.
Σε δήλωση της η κ. Τελιγιορίδου τόνισε: «Ο ΕΦΕΤ με συνέπεια και ευθύνη ανταποκρίνεται στην προστασία των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Οι έλεγχοι που γίνονται εξασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και αποτρέπουν τα φαινόμενα εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού. Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ εγγυάται το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων και υποστηρίζει με εντατική προσπάθεια την συνεχή προστασία των καταναλωτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ