7.4.19

Εκδηλώσεις: Κυριακή 7 Απριλίου



Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην Κλεισούρα θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο των διακοσίων ογδόντα μαρτύρων-ηρώων Κλεισουριωτών, θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας της 5ης Απριλίου 1944. Συμμετέχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Απανταχού Κλεισουριέων Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Μάρκος" και Κλεισούρας "Ο Δαρβάρης".
◾7:30 Αρχιερατική θεία λειτουργία στον ι. ναό Αγ. Δημητρίου Κλεισούρας
◾10:30 Πέρας προσέλευσης επισήμων
◾11:00 Τέλεση πάνδημου αρχιερατικού μνημοσύνου.
◾11.15 Πομπή προς το μνημείο Πεσόντων
◾11.20 Επιμνημόσυνη δέηση, ομιλίες, προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, παράθεση δεξίωσης.


Επίσκεψη στελέχους της Ν.Δ.

Σήμερα  Κυριακή 7 Απριλίου θα επισκεφθεί την Καστοριά ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝεΔ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, πρώην δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν εθιμοτυπικές επισκέψεις και συνάντηση με τα μέλη της ΝοΔΕ, πρώην προέδρους ΝοΔΕ και ΟΝΝεΔ και πολιτικά στελέχη του κόμματός μας, στα γραφεία της ΝοΔΕ Καστοριάς όπου και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης.


Διάλεξη

«Στις εξαρτήσεις υπάρχει λύση» είναι το θέμα ομιλίας του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων "Όασις", που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού στις 11:30.


Προβολή ταινίας

Η ταινία "Οι όχθες του κοσμικού Ωκεανού" θα προβληθεί στις 19:00 στην καφετέρια Rust (στην νότια παραλία της πόλης) όπου φίλοι και τα μέλη (και κάθε ενδιαφερόμενος) του συλλόγου Ηλιακών και Πλανητικών Παρατηρήσεων θα συναντηθούν και θα ανταλλάξουν απόψεις.


Βazaar αγάπης

Η ομάδα χειροτεχνίας-ψυχαγωγίας του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς, σε συνεργασία με το δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς βοηθών εργοθεραπείας (ΔΙΕΚ), διοργανώνουν bazaar αγάπης από τις 11:00 έως τις 15:00 σε καφέ του εμπορικού κέντρου Καστοριάς. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του μικρού Νικόλα.


"Let’s do it Greece"

Η 8η πανελλαδική περιβαλλοντική εκστρατεία "Let’s do it Greece" θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά , η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές -ως επί το πλείστον νέα παιδιά - που αγαπούν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τις διάφορες οργανώσεις. Μεταξύ αυτών και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καστοριάς που θα καθαρίσει την πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ στο Ντολτσό και θα προβεί σε συντήρηση των ξύλινων κιγκλιδωμάτων επί της οδού Αριστείδη Αγγελίδη.


Αγώνες δρόμου

Θα διεξαχθούν στην Δεσκάτη Γρεβενών οι αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό (1 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ) και ορεινό δρόμο (16,7 χλμ) στα πλαίσια των "Κωνσταντινείων 2019". Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 246235111, 2467023746 και "εδώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ