19.4.19

Συνεδριάζει την Μεγάλη Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής ΜακεδονίαςΣυνεδριάζει την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 16:00, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

-Έγκριση σχεδίου και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση κουφωμάτων στο Πνευματικό Κέντρο Πενταβρύσου».

-Έγκριση τρόπου δημοπράτησης έργων της ΠΕ Καστοριάς: α) Αντιπλημμυρική προστασία, καθαρισμοί, διευθετήσεις, αποκαταστάσεις από χειμαρολάβα στην ΠΕ Καστοριάς και β) Αντιπλημμυρικοί αναβαθμοί του Αλιάκμονα στην περιοχή Πενταβρύσου Ομορφοκκλησιάς».

-Έγκριση σύναψης σύμβασης ανάθεσης υπηρεσιών ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας για το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

-Κατάρτιση και τροποποίηση προγράμματος κεντρικών αυτοτελών πόρων 2019 της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

-Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Καστοριάς Α.Ε. ΟΤΑ.

-Άλλα έργα:

α) «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στις Τ.Κ. Φλαμπούρου Κολχικής-Τριποτάμου» προϋπολογισμού 111.000 €.

β) «Συντήρηση τμημάτων Ε.Ο. 2 Βεύη - Κέλλη Π.Ε. Φλώρινας», προϋπολογισμού 150.000 €.

γ) «Αποπεράτωση-ολοκλήρωση εργασιών του κτηρίου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Π.Ε. Κοζάνης».

δ) «Συντήρηση δικτύου Π.Ε. Γρεβενών για τα έττη 2018-2019», προϋπολογισμού 1.500.000 €.

ε) «Βελτίωση αγροτικού δρόμου στην περιοχή Βογγόπετρα του δήμου Σερβίων - Βελβεντού», προϋπολογισμού 41.000 €.

στ) «Συντήρηση και αποχιονισμός οδικού δικτύου Δυτικής Μακεδονίας, επισκευή συντήρηση εξοπλισμού και μέσω της ΔΕΣ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ