2.4.19

Συλλήψεις



■ Συνελήφθη σήμερα 2 Απριλίου τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 50χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα δύο παράτυπων μεταναστών.
Ειδικότερα, ο 50χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο παράτυπους μετανάστες, ηλικίας 51 και 53 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των προαναφερόμενων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 51χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 € για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς και το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

■ Τις πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου στην Καστοριά, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

■ Τις απογευματινές ώρες της 1ης Απριλίου σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 27 ετών, για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

■ Τις πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου στην Κρυσταλλοπηγή, συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις Δικαστηρίων, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 4.500 € για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

■ Συνελήφθη στις 31 Μαρτίου σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Καστοριάς ημεδαπός, ηλικίας 50, για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη. Αναλυτικότερα τις απογευματινές ώρες της 31-3-19 σε περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη άμεσα ο 50χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 50χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στην συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

■ Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, ηλικίας 45 και 22 ετών, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση, εμπλέκεται και 45χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 45χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν 4 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 57 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 63,75 κιλών.Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη και ο 22χρονος, διότι όπως διαπιστώθηκε, ως οδηγός έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που προπορευόταν, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας τον 45χρονο για ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

■  Τις απογευματινές ώρες της 26ης Μαρτίου  στην Καστοριά, συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής αυτού.

■  Συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς 41χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα οκτώ αλλοδαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ