28.5.19

Είπαν [Χ. Γκοσλιόπουλος]

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες του δήμου Νεστορίου που στήριξαν με το συντριπτικό αυτό ποσοστό του 80,1% τον συνδυασμό μας και μας περιέβαλαν με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους. Προσωπικά αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτή τους την επιλογή.
Τιμώ επίσης και όσους είχαν διαφορετική άποψη και έκαναν άλλη επιλογή που είναι απόλυτα σεβαστή, ως αποτέλεσμα μιας κορυφαίας, συνταγματικά κατοχυρωμένης, δημοκρατικής διαδικασίας. Προς όλους αυτούς τείνουμε χέρι συνεργασίας στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για τον δήμο μας. Συγχαίρω ακόμη και ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας» και έδωσαν έναν αξιοπρεπή, ανιδιοτελή και πολιτισμένο αγώνα που ως τελικό στόχο είχε το μέλλον του δήμου και των ανθρώπων του.
Συνδημότισσες και συνδημότες, οι εκλογές τελείωσαν. Ο συνδυασμός «Δήμος Μπροστά» δεν κατόρθωσε να σας πείσει για το ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που πρότεινε. Σαν να μην συνέβη τίποτα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η νυν δημοτική αρχή πέτυχε την επανεκλογή της με μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη φορά. Οι πολίτες του δήμου επέλεξαν την δημοτική αρχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με γνώση και υπευθυνότητα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το μέλλον του δήμου και των παιδιών μας.
Ο συνδυασμός «Δήμος μπροστά» ευχαριστεί όλους τους πολίτες που μας στήριξαν και τους διαβεβαιώνει ότι θα ασκήσουμε διοίκηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της δημοτικής διοίκησης, πάντα με γνώμονα την διαφάνεια, την αξιοκρατία, την πολυφωνία, αλλά πάνω απ’ όλα την αλήθεια. Για τον συνδυασμό μας τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας.

Χρήστος Γκοσλιόπουλος
εκλεγμένος δήμαρχος Νεστορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ