28.5.19

Είπαν [Γ. Κορεντσίδης]

Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν θριαμβευτικό και καθηλωτικό, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ακόμη και για εμάς τους ίδιους. Σήμερα, θα ήταν ψέμα εάν λέγαμε ότι δεν είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το 47%, που μας δίνει 19 έδρες!
Είναι όμως κι ένα αποτέλεσμα που μας προσθέτει ακόμη περισσότερη ευθύνη και να φανούμε αντάξιοι στην επιθυμία των συνδημοτών μας. Διότι, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη για την τελική νίκη, από εχθές κιόλας ο κόσμος έστειλε το μήνυμα κι έκανε την επιλογή του και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο για το ποια θέλει να είναι η επόμενη δημοτική αρχή.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση που έδειξαν τόσο σε εμένα, όσο και στον συνδυασμό.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του συνδυασμού μας. Αυτήν την καταπληκτική και πολύ δυνατή ομάδα για την οποία έχω δεσμευτεί ότι, όπως ξεκινήσαμε σαν μια οικογένεια, έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε για να οδηγήσουμε τον δήμο Καστοριάς σε μια νέα εποχή. Τέλος, θέλω να συγχαρώ την κ. Σπύρου, τον κ. Πετκανά, τον κ. Ταμήλια και τον κ. Τίγκα για τον αγώνα που έδωσαν, διότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν αντιπαλότητες, παρά μόνο ενωτικό πνεύμα στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Γιάννης Κορεντσίδης 
υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ