31.5.19

B' Κυριακή


ODOS | newspaper of Kastoria


Κάλεσμα της υποψηφίου δημάρχου Κατερίνας Σπύρου

«Φίλες και φίλοι, δημότες και δημότισσες Καστοριάς
Ολοκληρώνοντας την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου δημάρχου Καστοριάς, καλούμαστε να απαντήσουμε στο εξής ερώτημα: Ποιός ή ποια είναι ο πιο κατάλληλος; Σε ποιό πρόσωπο αξίζει να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας, δίνοντάς του την εντολή να αναλάβει σε μια δύσκολη εποχή την αλλαγή σε ένα δήμο πιο διεκδικητικό, πιο αποτελεσματικό και συνάμα πιο ανθρώπινο;
Στο πρόσωπο της Κατερίνας Σπύρου και της ομάδας της Ενέργειας θα βρείτε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες διοίκησης που θα εγγυηθούν το αύριο του δήμου μας.
Η δική μας Κατερίνα που κέρδισε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τις καρδιές μας και την εμπιστοσύνη μας χωρίς οικονομικά και πολιτικά στηρίγματα , και έκανε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα με έμφαση στην προσωπική επαφή.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή έμαθε, απάντησε, αναζήτησε το διάλογο με φορείς και πρόσωπα, πιστή σε ένα πολιτικό πολιτισμό τον οποίο ανέδειξε ως βασική της αρχή.
Το αποτέλεσμα της Κυριακής θα καθορίσει το νέο πρόσωπο του δήμου μας, εκείνον που θα μας αντιπροσωπεύει δίνοντας λύσεις στα προβλήματα μας, τον άνθρωπο μας!
Η Κατερίνα Σπύρου, έδωσε δείγματα γραφής για όλα αυτά που μπορεί να καταφέρει, με ήθος, εντιμότητα, αλληλεγγύη και συλλογικότητα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα, με μόνο οδηγό την θέληση για αλλαγή και αναβάθμιση του τόπου μας. Απέδειξε έμπρακτα τι μπορεί να καταφέρει χωρίς στηρίγματα, αλλά με ομόνοια, σύμπνοια και δύναμη.
Σήμερα η Κατερίνα Σπύρου απευθύνεται για άλλη μια φορά σε όλους τους δημότες Καστοριάς, και τους προσκαλεί να κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για την ανάδειξη του πλέον κατάλληλου δημάρχου Καστοριάς, με ένα αληθινό πρόσωπο, με ικανότητες και με αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ