10.6.19

Αθλητική εκδήλωση

Παρουσιάστηκε στην αίθουσα στου δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, η αθλητική εκδήλωση υπό τον τίτλο «Trimore-Multi-sports Tour-Kastoria», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από την εταιρεία "Trimore" και τον δήμο Καστοριάς, από 21 έως 23 Ιουνίου.

Η παρουσίαση έγινε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Άννα Πετσάλνικου, την ολυμπιονίκη κ. Χριστίνα Γιαζιτζίδου εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και τον επικεφαλής της εταιρείας "Trimore" κ. Κωνσταντίνο Μητρόπαπα.

Η αντιδήμαρχος προέτρεψε τους πολίτες «να αγκαλιάσουν αυτό το τριήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων και να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην άρτια διοργάνωση του, καθώς ο δήμος Καστοριάς διεκδικεί την καθιέρωση ενός θεσμού, που θα αναδείξει την Καστοριά ως τουριστικό προορισμό μέσω του αθλητισμού», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν στην διοργάνωση.

Η ολυμπιονίκης κ. Χριστίνα Γιαζιτζίδου ανέφερε πως αυτή η «πρότυπη και πρωτότυπη, για τα δεδομένα της Καστοριάς εκδήλωση, χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης», ενώ ο κ. Μητρόπαπας ανέφερε πως η Καστοριά επιλέχθηκε  από την "Trimore" γιατί αποτελεί έναν «ελκυστικό τουριστικό προορισμό, έχει άριστο οδικό δίκτυο και αεροδρόμιο, έχει άριστες υποδομές φιλοξενίας και έχει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τερέν, ενώ αποτελεί μεγάλη πρόκληση η κολύμβηση για πρώτη φορά σε λίμνη σε αγώνες τριάθλου», ενώ παρουσίασε τις δραστηριότητες (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο, παράλληλες παιδικές εκδηλώσεις) που θα λάβουν χώρα τις τρεις ημέρες στην Καστοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ