27.9.19

Ο αντίλογος της κ. Ολ. Τελιγιορίδου στους ισχυρισμούς Ζ. Τζηκαλάγια

Σε δελτίο τύπου του κ. Τζηκαλάγια διάβασα πως μετά από επίσκεψη του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δεν βρήκε τίποτα για το φράγμα της Διποταμίας και μάλιστα προχώρησε σε εκφράσεις όπως «ψέματα του ΣυΡιζΑ» κλπ.
Δύο τινά συμβαίνουν. Ή του λένε ψέματα στο υπουργείο και τον «δουλεύουν», ή λέει ο ίδιος ψέματα και προσπαθεί να κοροϊδέψει αυτός τον κόσμο.
Επειδή έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα παραθέτω μερικά έγγραφα από το αρχείο μου, για να δούμε ποιοι λένε ψέματα και ποιοι εργάστηκαν για την ένταξη του φράγματος της Διποταμίας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων καθώς όπως ξεκαθάρισα και σε δελτίο τύπου στις 22 Μαΐου 2019 το φράγμα της Διποταμίας για τυπικούς λόγους δεν εντάχθηκε στο ΠΑΑ αλλά στο ΠΔΕ.
Ο κ. Τζηκαλάγιας δεν έχει να κάνει τίποτε περισσότερο, καθώς είναι όλα έτοιμα, από το να υλοποιήσει το έργο.
ΥΓ: Όσον αφορά το φράγμα του Νεστορίου, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου στις 23 Απριλίου 2019, μετά από σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ που με πρωτοβουλία μου προκάλεσα, η εταιρεία δεσμεύτηκε να αποσύρει εντός τριμήνου τις 23 προσφυγές της και πως θα ξεκινήσουν οι εργασίες το φθινόπωρο 2019.
Επισυνάπτω τα έγγραφα που αφορούν το φράγμα της Διποταμίας καθώς επίσης και το Δελτίο Τύπου από 23 Απριλίου 2019 του φράγματος Νεστορίου.

Ολυμπία Τελιγιορίδου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ