1.10.19

Απάντηση του κ. Τζηκαλάγια στον αντίλογο της κ. Τελιγιορίδου



Απέφυγα να απαντήσω στην βουλευτή του ΣυΡιζΑ κ.Ολυμπία Τελιγιορίδου* επί 2 ημέρες, αλλά επειδή συνεχίζει στα Μ.Μ.Ε. και ξεπέρασε τα εσκαμμένα, είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια αλλά και να υπενθυμίσω, προστατεύοντας την ίσως από μελλοντικά της ατοπήματα:

1) Μετά τις εκλογές είχα απαντήσει προκληθείς πως το περισσότερο από το "παλαιό καλό ΠαΣοΚ" ψήφισε Ν.Δ. και πως το "παλαιό κακό ΠαΣοΚ" ψήφισε ΣυΡιζΑ του οποίου δυστυχώς εκφραστή και συνεχιστή αποτελεί η κ.Τελιγιορίδου,

2) Το μεγάλο κακό που έγινε από αυτό το "παλαιό" στην Παιδεία επιβεβαιώνεται από την ανάγνωση των εγγράφων που χρησιμοποίησε η συνάδελφος, τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια των ανακοινώσεών μου μετά τις επισκέψεις μου στους υπουργούς.

Προκαλώ και παρακαλώ κάθε καλόπιστο πολίτη να διαβάσει τα κείμενα και θα αντιληφθεί πως ούτε ευρώ είχε δεσμευθεί για το φράγμα της Διποταμίας, παρά μόνον ευχολόγια και διαπιστώσεις.

Όσον αφορά δε το φράγμα του Νεστορίου το έγγραφό που επικαλείται, περιγράφει απλά την μεταφορά της "Διευθύνουσας Υπηρεσίας" του έργου από την Π.Ε. Καστοριάς στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συμπέρασμα πως η κ. Τελιγιορίδου στην προσπάθειά της να με αντιπολιτευθεί, αυτοπαγιδεύθηκε. Ας καταλάβουν λοιπόν οι απελθόντες πως εμείς έχουμε την γνώση, την αποφασιστικότητα αλλά και την δυνατότητα να πάμε τον τόπο μας μπροστά.


(*) Σημειώνεται ότι η βουλευτής του ΣυΡιζΑ κ. Ολ. Τελιγιορίδου, αντί άλλης απάντησης, σχολίασε δεικτικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο συνάδελφος δυο μέρες διάβαζε τα έγγραφα και ούτε το όνομά μου δεν έμαθε να γράφει σωστά :)» [στο δελτίο τύπου του κ. Ζ. Τζηκαλάγια το επίθετο της κ. βουλευτή, είναι γραμμένο ως Τεληγιορίδου]

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ