8.9.19

Το νέο προεδρείο και οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού



Tα αποτελέσματα των ψηφοφοριών στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Άργους Ορεστικού που πραγματοποιήθηκε σήμερα, για την εκλογή προεδρείου Δ.Σ. και μελών οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής, έχουν ως εξής:

Προεδρείο δημοτικού συμβουλίου
Πρόεδρος: Παναγιώτης Βακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Αργύριος Μπάτζιος
Γεν. γραμματέας: Ησαΐα Τοτονίδου

Οικονομική επιτροπή
Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου
Δημήτριος Μαυραντζάς
Κωνσταντίνα Σταυροπούλου
Παύλος Αντωνιάδης
Μαρία Κύρου Ζουρμπίδου
Νικόλαος Χατζηκυριακίδης
Σωκράτης Μπουρινάρης

Επιτροπή ποιότητας ζωής
Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου
Δημήτριος Ευαγγελίδης
Χρήστος Εμμανουήλ
Χρυσόστομος Αναγνωστόπουλος
Αφροδίτη Μπελονάκη
Θωμάς Τρυφόπουλος
Μηνάς Γκαλίτσας

Παράλληλα ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2019 έως 9 Οκτωβρίου 2020:

-Δημήτριος Μαυραντζάς με τις εξής αρμοδιότητες: Ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, ηλεκτροφωτισμός, αποχιονισμός, πολιτική προστασία, εμποροπανήγυρη, λαϊκή αγορά. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος υποδοχής πολιτών και διεκπεραίωσης καθημερινότητας πολιτών.

-Χρήστος Εμμανουήλ με τις εξής αρμοδιότητες: Καθαριότητα, αποκομιδή, ανακύκλωση, πράσινο, άλση, παιδικές χαρές, νεκροταφεία, αδέσποτα, καταφύγιο αδέσποτων, αμαξοστάσιο δήμου, γραφείο κίνησης, κατασκηνώσεις, έργα μικρής κλίμακας με ίδιο προσωπικό και μέσα, αγροτική δασική οδοποιία.

-Κωνσταντίνα Σταυροπούλου με τις εξής αρμοδιότητες: Πολιτισμός, Παιδεία, αθλητισμών, κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα, υγεία, υγιεινή, χορήγηση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνη ΝΠΙΔ, εθιμοτυπίας και εορταστικών εκδηλώσεων.

-Δημήτριος Ευαγγελίδης με τις εξής αρμοδιότητες: Κατάρτιση και εκτέλεση τεχνικού προγράμματος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προγραμματισμού. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος προσωπικού του Δήμου.

Τον οικονομικό σχεδιασμό και προγραμματισμό, πλην αυτών που προδιαγράφονται και εκτελούνται από τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, έχει ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ