11.10.19

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Πρέπει να σταματήσει το έγκλημα»

Η Τουρκία με την επέμβασή της στην Συρία αποσταθεροποιεί την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για ένα έγκλημα που στρέφεται κατά αμάχων και θα αυξήσει τις προσφυγικές ροές.
Η σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία, ανοίγει στην τελευταία το δρόμο να καταστεί χωροφύλακας στην ανατολική Μεσόγειο με τις όποιες συνέπειες αργότερα και εις βάρος μας.
Έπρεπε ήδη η κυβέρνηση να ενεργοποιήσει τα διπλωματικά μέσα που διαθέτει τόσο στην ΕΕ όσο και στον ΟΗΕ για να αποτρέψουν το έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή στη Συρία κατά των Κούρδων.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος11/10/19

  Εύγε στην Τουρκία και στον Ερντογάν. Οι τούρκοι φροντίζουν και προωθούν τα εθνικά τους συμφέροντα, μιλώντας για πατρίδα, και το καλό των τούρκων.
  Επιβάλουν με την ισχύ την θελησή τους και εύγε τους ξανά.
  Οι δικοί μας πολιτικοί συμπεριλαμβανομένης της τελιγορίδου τολμούν να μιλήσουν για πατρίδα και τους Έλληνες; [….]
  Σαρανταπέντε χρόνια τώρα όλοι οι ελλαδίτες πολιτικοί υπήρξαν πολιτικά πυγμαίοι.
  Φοβικά ανθρωπάκια εγνωσμένης ασημαντότητας. Καρπαζοεισπράκτορες ξένων συμφερόντων.
  Εύγε σου Τουρκία....!!
  Πόσο στεναχωριέμαι που με αναγκάζουν να ζηλεύω τους εχθρούς μου.
  Μακάρι να είχαμε την δύναμη να κάναμε ως χώρα ότι έπρεπε για την πατρίδα μας.
  Εάν το συμφέρον της Ελλάδος είναι η καταστροφή των γύρω εχθρικών χωρών, θα έπρεπε να το κάνουμε χθες. Τελείως καταστροφικά και απόλυτα διαλυτικά. Στην διεθνή κονίστρα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο είναι αφηρημένες λογοτεχνικά έννοιες. Το μόνο που μετράει και όλοι σέβονται είναι η δύναμη και τα συμφέροντα.
  Όλα τα άλλα είναι όσα δεν φτάνει η αλέπου…

  Έρρωσθε οι Ερντογανικοί

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ