31.1.20

Eξιχνιάστηκαν δέκα διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δέκα διακεκριμένες κλοπές (επτά τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα) που τελέστηκαν την 11/12-01-2020 στην Καστοριά και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, δυο 20χρονων και ενός 22χρονου.
Συγκεκριμένα, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, οι προαναφερόμενοι είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και ειδικότερα νυχτερινές ώρες της 11ης Ιανουαρίου έως πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου 2020, στην Καστοριά, πραγματοποίησαν συνολικά δέκα κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα (9 ΙΧΕ και 1 ΙΧΦ), εκ των οποίων: έξι τετελεσμένες, από το εσωτερικό των οποίων (οχημάτων) αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών, κατά περίπτωση, μία κλοπή οχήματος, το οποίο ανευρέθη την 14-1-2020 από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και τρεις σε απόπειρα.
Από το τμήμα Ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/1/20

    Μάλλον θα ήταν από αυτούς που λιάζονταν της κυρά Τασίας ντέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ