24.2.20

Αποδοχή δωρεάς βιβλίου από δισεκατομμυριούχο

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των 11 γυμνασίων του δήμου Καστοριάς έλαβαν δωρεάν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Mπανταουΐ ένα παιδί από την έρημο" του σύριου συγγραφέα και δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Μοχέντ Αλτράντ, έπειτα από την αποδοχή, εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς, δωρεάς από την ΜΚΟ "Προώθηση ελληνικού πολιτισμού και παιδείας" και σε συνεργασία με τον Βουλευτή Καστοριάς, κ. Ζήση Τζηκαλάγια και την εκδότρια κ. Κέλλυ Ιωαννίδου (εκδόσεις Καλέντης).
Ο δήμος Καστοριάς αναφέρει σε δελτίο τύπου «αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τόσο την κ. Ιωαννίδου, όσο και τον κ. Τζηκαλάγια διότι με την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να μελετήσουν τα πολλά και δυνατά μηνύματα που εμπεριέχει το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο θα αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για τη ζωή τους και τη γνώση τους για τον κόσμο, εμπνέοντάς τους παράλληλα, να έχουν αυτοπεποίθηση, να στηρίζονται στις ικανότητές τους και να θέτουν στόχους, υλοποιώντας τους χωρίς κανέναν φόβο μπροστά στα όποια εμπόδια».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/2/20

    Πόσο πιό καλύτερα θα ήτανε να λαμβάναν ένα αντίτυπο τα μυστικά του βάλτου,ή τον καιρό του βουλγαροκτόνου.
    Με τον ήλιο τα μπάζουν,με τον ήλιο τα βγάζουν. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...;

    Έρρωσθε οι γηγενείς

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ