1.2.20

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη ΟλλανδίαςΗ Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού "Vakantiebeurs 2020 -Ουτρέχτη, Ολλανδίας" από 15 έως 19 Ιανουαρίου 2020 ως συν εκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και blogger από την ολλανδική αγορά. Παρουσιάστηκαν στο κοινό της έκθεσης τα «ανταγωνιστικά» όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου «πλεονεκτήματα της Δυτικής Μακεδονίας ως προορισμός ποιοτικών διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου, παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα της δυτικομακεδονικής γης». 
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προβολή της Ελλάδας ως προορισμού για 365 ημέρες το χρόνο, διοργανώνεται σε συνεργασία με την υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, εντός του Μαρτίου 2020, ταξίδι εξοικείωσης στη Δυτική Μακεδονία για εκπροσώπους ταξιδιωτικών πρακτορείων που ειδικεύονται στην προώθηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων στην αγορά των Κάτω Χωρών.

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/2/20

  Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα λέει και ποιοτικός τουρισμός.
  Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα,μάζεψε τα ρούχα σου να μην βραχεί η ομπρέλλα.
  Με την νοοτροπία και τακτική του στύλ: γκρίκ σουβλάκι,γκρίκ συρτάκι και γκρίκ καμάκι δεν βγαίνει τίποτα.
  Πάνε κι έρχονται οι παράγοντες,κάνουν και τα ψώνια τους και ο μήνας έχει εννιά.....

  Έρρωσθε οι διακοπεύοντες

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/2/20

   Εμείς έχουμε ματσεντόνια φασόλια, ματσεντόνια πουστσένο και ματσεντόνια χοσπιτάλιτι. Αυτά κι αν είναι πλεονεκτήματα!!!

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ