1.4.20

Ποσοστό επί τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού που έχει μολυνθείΕκτιμώμενο πραγματικό ποσοστό (%) του συνολικού πληθυσμού που έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό έως την 28η Μαρτίου 2020, ένδεκα ευρωπαϊκών κρατών. Μελέτη (με 95% αξιοπιστία των στοιχείων) του Imperial College του Λονδίνου.

Ισπανία 15%
Ιταλία 9.8%
Βέλγιο 3.7%
Ελβετία 3.2%
Σουηδία 3.1%
Γαλλία 3.0%
Ηνωμένο Βασίλειο 2.7%
Αυστρία 1.1%
Δανία 1.1%
Γερμανία 0.72%
Νορβηγία 0.41%

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/4/20

  Περιμενω τη στιγμη που έγκριτος δημοσιογραφος θα ρωτησει τον Τσιόδρα, αν του αρεσουν τα ντολμαδάκια και ποιο ειναι το αγαπημένο το φαγητο. Ετσι ανθρώπινα, ρε αδερφε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/4/20

  Όταν η ανοησία χτυπάει κόκκινο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/4/20

   Γιατί ανοησία;
   Εδώ στην Καστοριά ΔΕ γνωρίζουμε τίποτα. Ο κ. Τσιόδρας ΔΕ λέει τίποτα για Καστοριά: ΤΙ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ;
   Αλλά ξέρουμε κάθε απόγευμα πόσο ανθρώπινα συγκινείται, με τις εκθέσεις ιδεών Δημοτικού Σχολείου.
   Μην αναφέρω ότι ΔΕΝ απαντάει ξεκάθαρα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Άρχισε ο κόσμος να πανικοβάλλεται. ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.
   ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

   ΥΓ Θυμίζω ο ίδιος, δύο μήνες πριν, υποστήΙρζε ότι ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/20

   Τουλάχιστον είναι πιο ανθρώπινος από Μητσοτάκη Αδωνι Τσιπρα Κανέλλη Φώφη κι όλους αυτούς που πλουτίζουν για να εξυπηρετούν συμφέροντα.... Εξοθεν

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος1/4/20

  Ο Γιάννης σήμερα τα σκατωσε κι ο Αντώνης τον κρύβει. Εστειλε επιστολή στον Υπουργό λέει να βγουν από καραντίνα τα υπόλοιπα χωριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος1/4/20

  Αφήστε ήσυχο τον Τσιόδρα και κοιτάτε γιατί δεν απομονώθηκαν οι "περιβόητοι" 300, τα 100 παιδιά και αυτοί που ήρθαν από Ιεροσόλυμα, γιατί ο δήμαρχος (το καλό παιδί των τοπικών μμε) σιωπούσε τις πρώτες μέρες όπως και η περιφέρεια, γιατί οι έμμισθοι κονδυλοφόροι δεν γράφουν τίποτα γι αυτὀ και δεν ζητούν ευθύνη από κανέναν. Κάποιος εισαγγελέας ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ας αρχίσει να ψάχνει τις ευθύνες του καθενός για όλα αυτά που ζει ο νομός Καστοριάς.
  Θα βρεθεί άραγε;;;
  Άσε δε για την τοπική εκκλησία που αγαπάει το ποιμνίο της, σιωπή απέραντη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/4/20

   Να αγιάσει το στόμα σου. Το έγραψα όταν το πρόβλημα είχε αρχίσει και οι "γουναράδες" είχαν ήδη επιστρέψει από την έκθεση και περίμεναν και την επιστροφή των ανεγκέφαλων που είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο στην Ιταλία. Επιπλέον και οιεκδρομείς του Συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη την 5η του Μάρτη....!!!!
   Καστοριά έχεις αυτό που σου αξίζει.....

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος2/4/20

  Ήταν όμως από την Καστοριά: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/317498_o-protos-en-energeia-ekpaideytikos-nekros-apo-koronoio

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ