21.5.20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS: newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ: 21.5.2020 | 1031

Μάης της Καστοριάς


Δημιουργήθηκε ένα ακόμη κίνημα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου γνωστοί και λιγότεροι γνωστοί, φίλοι ή όχι, ενήλικες πάντα, διακήρυξαν urbi et orbi ότι σαν τον Μάη του 1968 στο Παρίσι, ετούτον τον Μάη στην Καστοριά, οι ίδιοι θα υπερασπιστούν το δικαίωμα των νέων να είναι επιπόλαιοι, με ρίσκο για την δημόσια υγεία, την ζωή των άλλων, την ασφάλειά τους, τον κίνδυνο να υπάρξει υποτροπή, ακόμη και σοβαρή, επαναφέροντας για μια ακόμη φορά μέτρα, καραντίνα και την περαιτέρω οικονομική καταστροφή της Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:
Ένας από τους σημαντικότερους έλληνες 
ζωγράφους καστοριανής καταγωγής
Ο Χατζής αναμφίβολα συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτεργατών της ελληνικής αναγέννησης και αναμφίβολα είναι καθ’ όλα άξιος προσοχής και σεβασμού.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Κανένας genius και αντικειμενικός blogger ή μεγαλοδημοσιογράφος της πόλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε στην Διαύγεια τίποτα το μεμπτό από τον Σεπτέμβριο, αλλά συνεχίζει στην ίδια κατεύθυνση έλλειψης οποιασδήποτε κριτικής. 

-Η Δ/νση Δασών Καστοριάς 
για τον γύρο της λίμνης:
«Θα βρεθούν οι δράστες και θα υποστούν τα νόμιμα»

Λόγος & Αντίλογος
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥ:
«Ένας γάτος περίεργα κίτρινος» 
(περιφερειακή συνείδησις)
Σήµερα, στην εποχή του κορωνοϊού, ζούµε την αναγκαιότητα µιας τέτοιας δοµής στην άµοιρη Περιφέρειά μας, αλλά απολαµβάνουµε την αστοχία των επιλογών µας 

Η Πόλις εάλω
Αφιέρωμα στην άλωση της Κωνσταντινούπολης 
Επιμέλεια: Σ. Ευθυμιάδου-Παπασταύρου

100 χρόνια από την γέννηση του Παύλου Μελά
Κάποτε σ’ έκλαιε λαός
Μικρό ανθολόγιο μεγάλης απουσίας

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Αίφνης σήμερα, η πολιτεία, σύσσωμοι οι πολιτικοί και λοιποί, που είναι οι ηθικοί αυτουργοί, τοποθέτησαν πλακέτα για την μνήμη του άγριου εγκλήματος της Μαρφίν, και απέδωσαν τιμές. 

Λόγος & Αντίλογος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
«επι Μένουμε Καστοριά» 
«συνεχί ΖΟΥΜΕασφαλείς»
Αλλά πια τόση χαρά και τόσα πανηγύρια, σε μια πόλη και ένα δήμο που θρήνησε 13 θύματα-νεκρούς από το κορωνοϊό και πάνω από 85 κρούσματα, δεν περίμενα. 

-Το διαφημιστικό σποτ του δήμου Καστοριάς

-Είπαν: Ιωάννης Κορεντσίδης

...και άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 21.5.2020 | 1031

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ