10.5.20

Το ντοκιμαντέρ "The Opera House", δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης




Δωρεάν αναμετάδοση έως τις 23:30 περίπου* απόψε: "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους και "εδώ" με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς και γαλλικούς υπότιτλους.

The Opera House: Mεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του 2017 της Susan Froemke, για την κατασκευή και τα εγκαίνια το 1966, του νέου κτηρίου της Μετροπόλιταν Όπερας στο Λίνκολν Σέντερ της Νέας Υόρκης.
Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται -εκτός των άλλων- και η Λεοντίν Πράις, η θρυλική σοπράνο που πρωταγωνίστησε στις αρχές της λειτουργίας της νέας όπερας. Μετά την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται η άρια Patria mia από την Αΐντα του Βέρντι με την εκπληκτική Λεοντίν Πράις το 1985 (με το παρατεταμένο 3 λεπτών χειροκρότημα του κοινού), και το Liebestod από τον Τριστάνο και Ιζόλδη του Βάγκνερ, ερμηνευμένο εξαιρετικά από την Νίνα Στέμμε το 2016, παράσταση την οποία παρακολούθησαν οι Καστοριανοί, απ' ευθείας από την Νέα Υόρκη.

-Σχετικά: "εδώ", "εδώ" και "εδώ".

-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ"της ε' εβδομάδας "εδώ" και της στ' εβδομάδας "εδώ".
(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο ακόμη και αργά (π.χ. κοντά στα μεσάνυχτα ή και μετά), η παράσταση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ