13.5.20

Σύλληψη για παράνομη συλλογή φυτού

Συνελήφθησαν σήμερα (13-05-2020) το πρωί, σε περιοχή της Καστοριάς, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου Καστοριάς, δύο αλλοδαποί, 67 και 57 χρόνων, για παραβάσεις της δασικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
.Συγκεκριμένα οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης, εντόπισαν σε περιοχή του Γράμμου Καστοριάς τους ανωτέρω, να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και να έχουν συλλέξει ποσότητα αρωματικού-θεραπευτικού φυτού, συνολικού βάρους τριών κιλών, με σκοπό να την εξάγουν προς πώληση στη χώρα τους. Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού.
Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νεστορίου Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ