22.6.20

Ένταξη έργου για την προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης "Μαμάτσειο", προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ

O περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την ένταξη έργου για την προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης "Μαμάτσειο", συνολικού προϋπολογισμού 2.254.000 €, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.
Το έργο αφορά στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τμημάτων του Νοσοκομείου Κοζάνης και ειδικότερα της Παθολογικής - Χειρουργικής κλινικής, των χειρουργείων, του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, της Στεφανιαίας μονάδας, του Πνευμονολογικού, του Οδοντιατρείου, της Μαιευτικής/Γυναικολογικής κλινικής, της Παιδιατρικής κλινικής, του Αναισθησιολογικού, της Καρδιολογικής κλινικής, της Αποστείρωσης, του Ακτινολογικού και του Γαστρεντερολογικού τμήματος.
Το έργο θα υλοποιηθεί με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων, μέσω του άξονα προτεραιότητας 9 - «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΤΠΑ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, καθώς και τις δράσεις που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ειδικής υπηρεσίες διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ