15.4.21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ: 15.4.2021 | 1075


Η Μεγάλη Σχολή της Καστοριάς


Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επικαιρότητα, δημιουργική επικαιρότητα με νέα, γεγονότα, συμβάντα, μελλούμενα κ.ο.κ., η περιοχή βρίσκει πάντα τρόπους να αναδείξει τις σοβαρές παθογένειές της. Τις οποίες κατορθώνει να παρουσιάζει, ως επικαιρότητα. Και πείθει. 

Διαβάστε επίσης:

ΝΙΚΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
Ελλάς Ελλήνων Μεσιτών
Είναι αλήθεια εύκολη δουλειά το επάγγελμα του κρατικού μεσίτη που μοιράζει υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη στα σαλόνια πλουσίων επενδυτών και με golden νομοθετικού περιεχομένου προσφορές πουλάει Ελλάδα.

ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΠΑΤΡΙΝΟΥ:
Ο λαμπρός 18ος αιώνας
Ο 18ος αιώνας είναι ο αιώνας της αφύπνισης του γένους και μια λαμπρή περίοδος της ελληνικής ιστορίας η οποία ουσιαστικά αγνοείται. 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Σύγκρουση Σημίτη–Καραμανλή: 
παράδοση μέσω Χάγης - "Πρεσπών"
Η πρόσφατη σκληρή δημόσια σύγκρουση Καραμανλή - Σημίτη, οφείλεται στο ότι ο Σημίτης στο βιβλίο του «Η στρατηγική του Ελσίνκι, 20+1 χρόνια μετά» έθιξε τον πυρήνα του βαθέως καθεστωτικού Καραμανλισμού.

ΟΔΟΣ:
Ορφανές θριαμβολογίες
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν κρύβουν την πεποίθησή τους ότι ο διαγωνισμός της "Μακεδνός" ήταν εξ αρχής υπό έλεγχο.

JACI EARLEY
Χίλιοι εννιακόσιοι εξήντα οχτώ χειμώνες
[Μετάφραση: Χ. Πατρώνου]

-Ο Γιάννης Φαρμάκης ως ήρωας και ως Φιλικός
Του Γιάννη Ζήρα
Επιμέλεια: Σόνια Ευθυμιάδου Παπασταύρου

-Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας 

-Από την πανδημία και την αβεβαιότητα στην επανεκκίνηση της οικονομίας

...κι άλλα.

Πέμπτη 15.4.2021 | 1075

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/4/21

    Η Μακεδνός θα γίνει ο τάφος τους. Ο πολιτικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/21

      Μα γιατί αφού ο Δήμος θα εισπράττει 240.000 το χρόνο κι έτσι θα καλύπτονται οι μισθοί και οι ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων της, του Προέδρου και Αντιπροέδρου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/21

      Χωρια τα έργα που δεν θα υλοποιήσουν Δίκτυο Δευακ. Αναπλασεις παραλιών. Περιφερειακός δρομος πίσω από το γήπεδο φουντουκλη. Οπότε θα υπάρξει εξοικονομηση αδρανών υλικών για τον εργολάβο προς τον Δήμο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/21

    Να μας πουν πόσα χρωστάει ο πλειοδότης που έσπευσαν να αναγορεύσουν σε σωτήρα και να πανηγυρίσουν όλοι και πρώτος ο Τζηκαλάγιας. Και δεύτερο και πιο δύσκολο ερώτημα: σκοπεύουν να προστατεύσουν τα συμφέροντα της εταιρείας αναζητώντας τα χρωστούμενα ή θα κάνουν γαργάρα τη δήλωση του ότι δεν πρόκειται να πληρώσει; Πόσο θα ρισκάρουν το κεφάλι τους για ξένα γραμμάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ