6.5.21

360.000 € για το οδικό δίκτυο Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου: «Επισκευή - συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», προϋπολογισμού 360.000,00 ευρώ, έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημητρίου Σαββόπουλου, ενέκρινε ομόφωνα με απόφασή της η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κατά την χθεσινή συνεδρίασή της.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες για την συντήρηση του δρόμου από τον Άγιο Αντώνιο έως το Σιδηροχώρι (αυχένας), μήκους περίπου 5.200 μ. και πλάτους 6 μ., όπου προβλέπεται να γίνουν: α) Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας στα σημεία όπου ο δρόμος παρουσιάζει εκτεταμένες φθορές. β) Καθαρισμός και μόρφωση τάφρου. γ) Ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος όπως λακκούβες, τρύπες, τομές κ.λπ.

Το έργο θα εκτελεσθεί με προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Καστοριάς και θα χρηματοδοτηθεί με 360.000 ευρώ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και με 60.000 ευρώ από τον Δήμο Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ