20.1.22

ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2009 - Παρασκευή Μπουζάλη

 


Ενός κακού, μύρια έπονται


Η τέως βουλευτής, ύστερα από πολλά χρόνια ολοκληρωτικής απουσίας από την Καστοριά, εμφανίσθηκε κάπως απότομα, και κυριολεκτικά στο επίκεντρο του εγκλωβισμένου και επαρχιακού πολιτικού στίβου του νομού, ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007. Λεγόταν τότε, ότι ο κομματικός επαναπατρισμός και η υποψηφιότητά της ενθαρρύνθηκαν από το πολιτικό περιβάλλον του τ. βουλευτή Καστοριάς κ. Κ. Σημαιοφορίδη. Το οποίο αναζητούσε μια μεταβατική λύση για το βουλευτικό αξίωμα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Καστοριάς, διότι ο γιος του, κ. Αγ. Σημαιοφορίδης, που φερόταν ως ο επόμενος υποψήφιος σημαντικών πιθανοτήτων, είχε εμπλακεί στο πολιτικό σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα του Δημοσίου, και προσωρινά, όπως πιστευόταν με τα τότε δεδομένα, θα έπρεπε να αναβάλλει τα πολιτικά του σχέδια. Έτσι, εν όψει του ότι είχαν διαρρηχθεί και μάλιστα με δημόσιο τρόπο οι σχέσεις του με τον βουλευτή ακόμη την περίοδο εκείνη κ. Ανέστη Αγγελή, το περιβάλλον του κάποτε πανίσχυρου κομματικού παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, αναζήτησε και εντόπισε εκτός Καστοριάς την κατάλληλο υποψήφιο. Όπως ανάλογα στην «ξένη» είχε βρει τον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς κ. Γ. Σιώμκο το 1998, η ήττα του οποίου οδήγησε σπονδυλωτά στο σημερινό ναδίρ την πόλη της Καστοριάς.

Με εφόδια τις επιστημονικές της περγαμηνές (μερικές μάλιστα από τις οποίες και ειδικά οι πιο ηχηρές αμφισβητήθηκαν), την απόλυτα τηλεοπτική προσωπική και οικογενειακή λάμψη, την αφθονία στην δαπάνη προεκλογικού υλικού, καθώς και ένα καλά έτοιμο και οργανωμένο επιτελείο που δούλεψε door to door, κατόρθωσε να εκλεγεί στην θέση της βουλευτού Καστοριάς με την κυβερνητική Νέα Δημοκρατία. Αν και το εντυπωσιακό και ενδεικτικό της υπόθεσης είναι ότι στην πόλη της Καστοριάς, όπου οι ψηφοφόροι μάλλον εκλέγουν με διαφοροποιημένα και ίσως αντιθαμβωτικά κριτήρια, η κ. Μπουζάλη είχε καταλάβει μόλις την 3η θέση σε σταυρούς προτίμησης.

Η συνέχεια της εκλογής της, αποδείχθηκε άδοξη και σύντομη. Παρ’ ότι είναι ολοφάνερο ότι δεν φανταζόταν ότι θα επέλθει τόσο σύντομα η παρακμή του άστρου της, ξεχώρισε για την φωτογραφική της δεινότητα και συχνότητα δίπλα σε πρωθυπουργούς, προέδρους και υπουργούς, και για την επιθυμία της να καθυποτάξει το μάλλον ανδροκρατούμενο περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, με σκοπό να επιβάλλει την πολιτική κυριαρχία της, και να ελέγξει τις εξελίξεις. Αλλά και να σημαδέψει την τράπουλα με υποψηφίους δημάρχους, συμβούλους, προέδρους και άλλα αξιώματα. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει εσωκομματικές αντιδράσεις, που με την πρώτη εκλογική ευκαιρία, μόλις δύο χρόνια μετά την εκλογική της νίκη, να κόψουν απότομα τα νήμα της βουλευτικής σταδιοδρομίας της. Και επειδή ενός κακού, μύρια έπονται, η ίδια μετά την εκλογική της ήττα, είχε την ειλικρινή, αλλά οπωσδήποτε άτυχη και ανεπίκαιρη γενναιότητα, να δηλώσει δημόσια ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Ντ. Μπακογιάννη.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ τον Ιανουάριο του 2010.


ΟΔΟΣ: 
Τεκμηριώσεις



Η ΟΔΟΣ καταχωρεί το κατωτέρω σχόλιο, ανώνυμου προσώπου, που παραδόθηκε στην εφημερίδα ηλεκτρονικά και πιο συγκεκριμένα στο blogspot της (odos-kastoria.blogspot.com). Επαναλαμβάνεται ότι πάγια και διαδηλωμένη τακτική της εφημερίδας είναι να καταχωρεί τις απόψεις ακόμη και των ανωνύμων επιστολογράφων, αρκεί να μην περιέχουν εξυβριστικές εκφράσεις.

Το σχόλιο έχει ως ακολούθως:
«Κοιτώντας το βιογραφικό της κας Μπουζάλη όπως αυτό δημοσιεύεται στο τύπο παρατηρεί κανείς την έξυπνη προσπάθεια να εννοηθεί ότι η κα Μπουζάλη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το γνωστό MBA, από το πανεπιστήμιο του Harvard από το οποίο δηλώνει ότι έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργανωτική - Συμβουλευτική Ψυχολογία.
Μία γρήγορη ματιά στο site του Harvard φανερώνει ότι μεταπτυχιακές σπουδές στην ψυχολογία προσφέρει το Harvard Extension School το οποίο κατά κύριο λόγο προσφέρει σειρά μαθημάτων σε διάφορα πεδία από instructors κάποιοι εκ των οποίων διδάσκουν και στο Harvard. Το δε MBA έχει αποκτηθεί τελικά από το "δικό μας" New York College στο οποίο και εργαζόταν η κα Μπουζάλη επί σειρά ετών.
Τώρα κατά πόσο η καστοριανή ράδιο-αρβύλα που έχει συνδυάσει την κα Μπουζάλη με Business Studies και Harvard δημιουργώντας ένα συγκεχυμένο και αόριστο ακαδημαικό background, είναι εκ του πονηρού αποτελεί ερώτημα που μάλλον δεν φαίνεται να απασχολεί και πολλούς.
Αλήθεια γιατί άραγε οι πολλοί ανά τον κόσμο συμπατριώτες μας, πραγματικοί κάτοχοι πτυχίων 'βαρβάτων' σχολών δεν 'πολιτεύονται' ποτέ στον τόπο μας;».


 * * *

Στην προκειμένη περίπτωση όπως με σαφήνεια προκύπτει, ο ανώνυμος ασκεί κριτική στο (πλούσιο) βιογραφικό σημείωμα της υποψήφιας βουλευτού με την Ν.Δ. στον νομό Καστοριάς κας Βίβιαν Μπουζάλη, ειδικά σε ό,τι αφορά την προέλευση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών που κατέχει η πολιτευόμενη, σύμφωνα με τα διαφημιστικά φυλλάδια που έχουν διανεμηθεί στους πολίτες του νομού.

Επομένως, η κριτική του δεν αφορά γεγονός που περιορίζεται στο ιδιωτικό περιβάλλον της, αλλά σε στοιχείο που προβάλλεται, άμεσα ή έμμεσα, ως τεκμήριο πολιτικής ικανότητας της ίδιας. Άλλωστε η επίκληση τίτλου σπουδών από το πανεπιστήμιο του Harvard ευλόγως παρακινεί περιέργειες του είδους από τον απλό χρήστη του διαδικτύου που μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνα στα στοιχεία του ίδιου του πανεπιστημίου, έως και κάθε τυχόν πολιτικό αντίζηλο. Επώνυμο ή και ανώνυμο.

Η ΟΔΟΣ σε καμμιά περίπτωση δεν υιοθετεί τα συμπεράσματα του ανώνυμου αναγνώστη, τα οποία στο τελευταίο βιογραφικό σημείωμα της υποψήφιας βουλευτού που κυκλοφορεί εν όψει των εκλογών, μόνο έμμεσα εξάγονται (ή και κάπως αμεσότερα σε προγενέστερα φυλλάδια και καταχωρήσεις στον τύπο, και ιδίως σε όσα παρουσιάζουν το προφίλ της στο διαδίκτυο, ή κυκλοφόρησε η ίδια στο παρελθόν). Όμως δημοσιεύει το κριτικό σχόλιο του ανώνυμου, διότι ο ισχυρισμός κάθε υποψηφίου για τα στοιχεία της παιδείας και της προσωπικότητάς του, δεν είναι άμοιρος αμφισβήτησης ή κριτικής.

Μια πρώτη απόφαση της εφημερίδας ήταν να προχωρήσει στην δημοσίευση της ανώνυμης επιστολής χωρίς τις ευθείες ονομαστικές αναφορές. Ωστόσο για λόγους δεοντολογίας, από την ΟΔΟ το βράδυ της π. Κυριακής ενημερώθηκε η υποψήφια βουλευτής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για το πλήρες και αυτούσιο κείμενο του ανωνύμου, και της ζητήθηκε, εφ' όσον το επιθυμεί και η ίδια, η άποψή της.

Αντ' αυτής, αλλά για λογαριασμό της όπως δήλωσε, επικοινώνησε το επόμενο πρωΐ της Δευτέρας, ο σύζυγός της υποψήφιας βουλευτού κ. Δ. Τρυφωνόπουλος, ο οποίος με τρόπο επιτακτικό, όχι μόνο απαίτησε την μη δημοσίευση του κειμένου του ανωνύμου, όχι μόνο δεν δέχθηκε να απαντηθεί στην ουσία του ο ισχυρισμός του ανώνυμου ότι η πολιτευόμενη δεν κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ σπουδών από το Harvard, αλλά και προχώρησε σε απειλές για μηνύσεις σε βάρος της ΟΔΟΥ και αντίμετρα.

Η ΟΔΟΣ κατανοεί ότι την προεκλογική περίοδο μπορεί να παρουσιαστεί έλλειμμα ψυχραιμίας στα επιτελεία του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων, αλλά το επιτακτικό ύφος και οι απαιτήσεις, όπως εκφράστηκαν υπερέβησαν κάθε μέτρο. Μετά ταύτα αποφασίστηκε η δημοσίευση αυτούσιου του κειμένου, με τις ονομαστικές αναφορές, διότι κάθε άλλη λύση θα ερμηνεύονταν ως υπαναχώρηση λόγω των απειλών.

Διευκρινίζεται πάντως, ότι η εφημερίδα θα παράσχει άμεσα αντίστοιχο χώρο και έκταση για να παρουσιάσει τις απόψεις της κας Βίβιαν Μπουζάλη.

ΥΓ Αν τελικά κάνουν τον κόπο και απαντήσουν, παρακαλούνται να διευκρινίσουν και την προέλευση του κυρίου ονόματος "Βίβιαν", καθώς και τα στοιχεία από τα οποία τεκμηριώνεται ο ισχυρισμός ότι η κα Βίβιαν Μπουζάλη, κατατάχθηκε οποτεδήποτε στις 2.000 πιο πετυχημένες γυναίκες των ΗΠΑ.


Σχετικά με το θέμα "εδώ"
Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ τον Σεπτέμβριο του 2007.

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/22

    Διάλεξη έδωσε στο πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας η Βίβιαν Μπουζάλη ως διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας 'Μυτιληναίος ΑΕ' με θέμα:' παραγωγικές επενδύσεις και περιβάλλον'...!!!!

    Φαίνεται είχε στον νου της όταν [….] και καταπατούσε κρατική γη και χτίζοντας παρανόμως μεζονέτες.

    Τι... τι είπατε κυρία Καστοριάδη μου ο άντρας σας μηνύθηκε από την Πολεοδομία και πλήρωσε πρόστιμο επειδή άλλαξε την σκεπή στον σταύλο στο τοιχιό...;;!!

    Εεε τι να γίνει, την επόμενη φορά άντε καλός ο Ζήσης αλλά καλύτερα με Μπουζάλη.

    Τι είπατε κυρία Καστοριάδη μου, αν της έριξαν οι φοιτητές κανά αυγό...;
    Όχι δυστυχώς διότι δεν ήταν ημέρας...

    Έρρωσθε καταπατητές και μη

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/22

      Σιγά το Πανεπιστήμιο!!!
      Ούτε μια Μπανανία δε διαθέτει τέτοιο Πανεπιστήμιο, όπως είναι αυτό της Δυτικής Μακεδονίας. Η παρουσίαση της κ. Μπουζάλη, το αποδεικνύει απόλυτα. Εξ άλλου κουμάντο εκεί κάνει ο Γρεβενών. Το απέδειξαν πρόσφατα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/22

      Η κυρία είναι αποδεδειγμένα ειδεική στην καταπάτηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Σίγουρα δίδαξε στους φοιτητές πώς θα αναπτύξουν ρυπογόνες δραστητιότητες σε περιοχές Νατούρα 2000. Αυτό είναι το Πανεπιτήμιο που έχουμε και κοκορευόμαστε.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/22

    The mummy returns, όπως είπε η Θάτσερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/22

    Η πιο πετυχημένη Βουλευτής ΝΔ τα τελευταία 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/22

      Παρασκευή εσύ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/22

      Η Παρασκευή άλλη όρεξη δεν έχει, οδό διαβάζει... Ίσως δεν ξέρει καν πως υπάρχει Οδός...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/1/22

      Όντως, η πιο πετυχημένη Βολευτής τα τελευταία 20 χρόνια!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/1/22

      Ένας από τους λόγους που έχασε τότε τις εκλογές, και εξαφανίστηκε από Καστοριά, ήταν κι η αυστηρή κριτική της εφημερίδας, την οποία απειλούσε με μηνύσεις. Τα ξεχνάς προφανώς, όπως ξέχασε κι αυτή να εξηγήσει δημοσίως αν τελικά πήρε το πτυχίο του...... Χάρβαρτ από την.... Αθήνα!!!!!!!!
      Αλλά, τότε, όταν είχες κονέ το Σημαιοφορίδη, έβρισκες και ακριβοπληρωμένες πολιτικές θέσεις και ακριβοπληρωμένες επαγγελματικές. Πολλάαααααα τα λεφτά όπως έλεγε και ο άλλος τότε Νεοδημοκράτης της παρέας, Τράγκας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/1/22

      Φυσικά και δεν καταδέχεται να διαβάσει την ΟΔΟΣ. Ειμείς στο Χάρβαρτ διαβάζουμε Metropolitan, Voque, Forbes, και παρόμοια και δεν ασχολούμαστε με τις εφημερίδες των ιθαγενών.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/22

    Πάντως χτίστηκαν βιλάρες, στη "Νατούρα" περιοχή της λίμνης, χάρη στη Βίβιαν-Παρασκευή, που αποχαρακτηρίστηκε για λίγα 24ωρα το καθεστώς της παράκτιας ζώνης της λίμνης, όσο για να εκδοθούν οι άδειες για τις βίλες.
    Αν αγαπάς την Καστοριά εξάλλου, το δείχνεις έμπρακτα. Κι αυτή, όχι μόνο το έδειξε. Το ΑΠΕΔΕΙΞΕ!!!! Περίτρανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/22

      Η Παρασκευή το κατάφερε κι έχτισαν, ο Ζήσης σας ακόμη το παλεύει....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/22

    Καλώς την! Σα τα κρύα τα νερά! Τα πολύ κρύα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/1/22

    Κατάλαβα, επιστημονικός [....] η κυρία, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/1/22

    Ένα [....] που αναβαθμίστηκε με την ψήφο του όχλου της Καστοριάς σε [....] για να το παίζει [....] όσο εσείς μετράτε τα μακαρόνια στο πάκο να βγει και δεύτερη μερίδα. Κάνει και μαθήματα λέει στο πανεπιστήμιο σαν να λέμε once ΔΑΠ, always ΔΑΠ.
    Πούλησε την πολιτική της τρελίτσα, έκανε τα γούστα της μαζί και την [....] της και άντε γεια χαχόλε μπέτσκα μου. Και άμα λάχει σκάει και για τριημεράκι για ορεινό τουρισμό και ολίγον από ακαδημαϊκή κομματοπελατεία. Και πολύ καλά έκανε, τέτοιους πολιτικούς θέλετε τέτοιους έχετε και αυτοί σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/22

      Να της κάνετε μήνυση....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/22

      Ε είστε κανονικοί κανίβαλοι και ανθρωποφάγα όντα, τέλος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/22

      Όχι αγαπητέ. Εμείς μόνο όσπρια βασικά τρώμε και συγκεκριμένα φασόλια της Αρχόντισσας. Σάρκες εμείς και καννίβαλοι....;; No no no.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/1/22

      "Να της κάνετε μήνυση"
      Φίλε, πάνω από όλα είναι ανήθικο. Αν εσύ το δέχεχαι σαν μαγκιά και το επιβραβεύεις με την ψήφο σου, αυτό δείχνει τι χαρακτήρας είσαι. Όμοιος της κυρίας.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/1/22

    Καταπάτηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Χτίστηκαν βιλάρες εν μία νυκτί. Να χαίρεστε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας! Γι' αυτό ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ η Καστοριά έτσι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/22

      Στις βιλαρες κατοικούν Συριζαιοι γαμπροί όμως...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/22

      Αδιάφορο ποιοί κατοικούν....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/22

      Και για αυτό μας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεχάσατε και τον Βαρουφάκη για να στρογγυλέψουμε την υπόθεση και να αθωώσουμε τους περιβαλλοντικούς εγκληματίες.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/1/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/1/22

    Ο Ζήσης στα χνάρια της Βίβιαν, για την είσοδο της πόλης!!!! Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, τελικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/22

      αν δεν περάσει από το Χάρβαρτ (έστω και νοητά) και αν δεν γίνει Jeff ή Jo όπως η Παρασκευή που έγινε Βίβιαν, τότε δεν θα κάνει προκοπή. Ζήσηδες πτυχιούχους του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων θα ψηφίσουμε; Εμείς οι μοντέρνοι είμαστε τυφλοί ακόλουθοι της Βίβιαν από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρτ στα Σεπόλια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/22

      Η Βίβιαν αυτό που κατάφερε με την είσοδο της Πόλης για 2 24ωρα, ο Ζήσης δεν θα το καταφέρει σε 2 Βουλευτικές θητείες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/22

      Το νοσοκομείο Καστοριάς χρειάζεται Πνευμονιολογο Ιατρό με σπουδές στα Ιωάννινα....αφού δεν τον αξιοποίησε ο Πρωθυπουργός στο Υπουργείο Υγείας και προτίμησε τον δικηγόρο Πλευρη... Εμείς δεν ξαναηφίζουμε Ζήση....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/1/22

      Τουλάχιστον ο Ζήσης έγινε γιατρός. Η μαντάμ.;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/1/22

      Η μαντάμ έγινε Influencer, χάρη στους έξυπνους που την ψήφισαν κάποτε. Στην υγειά σας

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/1/22

      Τώρα στα σοβαρά ρε παιδιά, Υπουργός Υγείας που σαλιαρίζει τα χέρια των ρασσοφόρων και τις εικόνες των αγίων δεν κολλάει.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/1/22

      Οι γιατροί είναι για τα υποστελεχομενα Ελληνικά Νοσοκομεία κι όχι για τη Βουλή. Ζήση βγάλε το καφέ παλτό κι ετοίμαζε τη λευκή ποδιά σιγά - σιγά.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/1/22

      Για τον φίλο πιό πάνω που γράφει αυτό που κατάφερε η Βίβιαν για 2 24τετράωρα. Δεν θέλεις να μάθεις πώς πίστεψε με γιατί άμα το πώ δεν θα περάσει την λογοκρισία κι έχουμε και άδολες παιδίσκες και κορασίδες που μας διαβάζουν εκτός του Ντάσκα και του Γιάνη.....φήμες ότι μας διαβάζει και ο Άγιος από τότε που ανέλαβε κρίνονται αναληθείς...

      Ασμοδαίος

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος27/1/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος27/1/22

      Έλεος ρε ΟΔΟΣ με την λογοκρισία, τους υπαίτιους για περιβαλλοντικό όργιο ψάχνουμε και όχι για σεξουαλικό.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος28/1/22

      Η λογοκρισία της εφημερίδας, όντως, είναι υπερβολική. Αλλά, τουλάχιστον, αφήνει τους δημότες να εκφραστούν. Και νομίζω είναι το μοναδικό ΜΜΕ της Καστοριάς που παρέχει αυτό το δικαίωμα σε ΟΛΟΥΣ. Γιατί περί δικαιώματος πρόκειται.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος28/1/22

      "Οι γιατροί είναι για τα υποστελεχομενα Ελληνικά Νοσοκομεία κι όχι για τη Βουλή. Ζήση βγάλε το καφέ παλτό κι ετοίμαζε τη λευκή ποδιά σιγά - σιγά."
      ΕΓΡΑΨΕΣ!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος27/1/22

    Ο Ζήσης ξεφτιλιστηκε αρχικά με τον δρόμο αλλά τελικά άκουσε την κοινωνία και κατάλαβε το λάθος του!!!

    Πληροφορίες λένε ότι τα συμφέροντα έχουν βάλει την ΝΕΑ αντιπεριφερειάρχη να αλλάξει τον δρόμο μαζί με πρώην νομάρχη ως συμβουλατορα. . . Η χαζομάρα στην Καστοριά δεν έχει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/1/22

    Καταλαβαίνω την ευαισθησία της ΟΔΟΥ για το νομικό κομμάτι των σχολίων αλλά ότι δεν βωμολοχούν επί προσωπικού είναι υπερβολική στην λογοκρισία.
    Άσε που δεν βγαίνει και νόημα πολλές φορές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/2/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ