23.7.22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 21.7.2022 | 1134


Ο δικός μας κόσμος


Α Ν Ο Ι Κ Τ Η   Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Σεβασμιώτατε, εν αρχή ασπάζομαι με απόλυτο χριστιανικό σεβασμό την ιεροσύνη σας...

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Προσπαθώντας να επανέλθει η πόλη της Καστοριάς στους προ Κόμο ρυθμούς μετά τις υπερφίαλες δηλώσεις του κ. Κικίλια, ως εκ θαύματος έγινε γνωστή και η επιστολή του μητροπολίτη Καλλίνικου, που φάνηκε πως την έχει συζητήσει ήδη από την περασμένη Άνοιξη, με μέλη της δημοτικής αρχής.

ΟΔΟΣ
Κονκλάβιο
Των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε.
Όταν η πόλη είναι κτισμένη χιλιάδες χρόνια στην χερσόνησο της λίμνης και η βυζαντινή της καρδιά ήταν στο πιο ψηλό της σημείο, κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει την Καστοριά και την ιστορία της.

Το Σκάκι:
“Λαγοί με πετραχήλια”
Μήπως θα πρέπει ο μητροπολίτης να βγει για μια βόλτα στο κέντρο της Καστοριάς και να συνομιλήσει με το ποίμνιο του; Αυθόρμητα χωρίς φωτογράφους, χωρίς στημένα στιγμιότυπα.

ΟΔΟΣ:
Χωρίς διαβατήριο
Σε πανηγύρια και εκδηλώσεις που γίνονται σε συγκεκριμένα χωριά, διεξάγεται μουσική πλύση εγκεφάλου από τα σλάβικα. Χοροί, μουσικές, αλλά και τραγούδια στην σλαβική

- Καλλίνικος προς δήμαρχο Καστοριάς

- Ο λόγος του μητροπολίτη στον Προφήτη Ηλία

- Aποτελέσματα της απογραφής 2021

- Καλλίνικος - Κικίλιας

- Δύο σχόλια συμπολιτών σχετικά με την πρόταση για επανατοποθέτηση της προτομής του Αθανασίου Χριστοπούλου στην είσοδο της πόλης! 

- Η βενζίνη ημών η επιούσιος

...κι άλλα.

Πέμπτη 21.7.2022 | 1134


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ