28.7.22

Δύο


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Το «τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα», δεν είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην περίσταση της Καστοριάς. Όχι μόνο διότι ο Γιάννης είναι ένας και δεν μονολογεί, αλλά και διότι ο άλλος του διαλόγου, δεν είναι Γιάννης, αλλά Α-γιάννης και για την περίσταση Α-νέστης. Καθόσον τα ευτράπελα με τους σηματοδότες είχαν να συμβούν από τότε στην Καστοριά —και μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας τους επί Αγγελή, βεβαίως δεν επαναλήφθηκαν.

πορτοκαλί

ΟΔΟΣ 7.7.2022 | 1132


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/8/22

    Η ΔΕΥΑΚ ένοιωσε την ανάγκη να μας ενημερώσει με δελτίον τύπου παρακαλώ, για την εκτέλεση εργασιών στην Πεντάβρυσο και συγκεκριμένα για την ανακατασκευή του αντλιοστάσιου και του υδραγωγείου καθώς και τον εξωραισμό του κείμενου περιβάλλοντος χώρου.
    Όχι κυρία Καστοριάδη μου δεν εξεδόθη δελτίον τύπου για την έναρξη εργασιών αντικατάστασης του δικτύου της πόλης.
    Τι πώς είπατε, μόνο για ανάρτηση πανό είναι με την δακρύζουσα μεγαλόχαρη( βοήθεια μας...) είναι;
    Δεν ξέρω κυρία Καστοριάδη μου.
    Για κάθε απορία σας ρωτήστε τον Ντάσκα....ξέρει αυτός.
    29 κατασκευαστές πανό αυτόν συνιστούν. Φήμες ότι τώρα τον 15Αύγουστο το σκέφτεται γνωρίζοντας και την αγαλλίαση του Αγίου κρίνονται ως αβάσιμες καθότι δεν επιβεβαιώθησαν εισέτι....μμμππρρρ

    Έρρωσθε οι νεροκουβαλητές

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ