9.11.22

Είπαν:

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | Μαρία Αντωνίου
31.5.2022: «Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με διαβεβαίωσε ότι το φράγμα Νεστορίου ξεκινάει και πάλι».
9.12.2020: «Ο διευθυντής του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου με διαβεβαίωσε ότι η υγεία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση».
24.8.2013: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με διαβεβαίωσε ότι η δομή των μονάδων του Στρατού στην Καστοριά θα βελτιωθεί και επιπλέον ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για επιπλέον ενίσχυση σε όλο το φάσμα της συνοριακής γραμμής του νομού μας».
16.5.2013: «Ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος, παρουσία και του υπουργού Επικρατείας με διαβεβαίωσε, ότι η Αρχιτεκτονική Σχολή Καστοριάς δεν καταργείται».
Μαρία Αντωνίου 
επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Ιουνίου 2022, αρ. φύλλου 1127

14 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/11/22

  Πετυχισιές μεγάλες. Σ'όλα μέσα έπεσε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/11/22

  Μέσα σε όλα!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Dimitrios V. Tsipos [fb]9/11/22

  Η Γραμματέας των έργων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Paris Vagianis [fb]9/11/22

  Τι ζούμε ρε γαμ[....]!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. George Panos [fb]13/11/22

  Της διαβεβαίωσης γίνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος13/11/22

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος13/11/22

  Αυτό θα πει υπεύθυνη του άχρηστου γραφείου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γεωργία Μυκωνιάτη [fb]14/11/22

  Ο κάτοχος του γραφείου στην Θεσσαλονίκη που στεγάζεται η κυρία, μας διαβεβαίωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν αρχές Απριλίου ή τέλος Μαίου. Κρατήστε το και σκεφτείτε πριν προσέλθετε στην κάλπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος14/11/22

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος14/11/22

  Αν ένας άνθρωπος κάνει σωστά τη δουλειά του δεν γίνεται να είναι συνέχεια διακόσια χιλιόμετρα μακρυά από τον τόπο της εργασίας του. Οπότε ο προϊστάμενός του ή δεν ελέγχει καθόλου αν αυτός ο άνθρωπος δουλεύει ή τον έχει εκεί για κάποιο άλλο λόγο.
  Εγώ διερωτώμαι με ποια ιδιότητα η κ. Αντωνίου συμμετέχει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις στον νομό Καστοριάς. Γιατί αν συμμετέχει ως υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης δεν θα έπρεπε να παρίσταται σε εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με την ίδια συχνότητα που παρίσταται στις εκδηλώσεις του νομού Καστοριάς;
  Εύλογο είναι επίσης το ερώτημα, κάτι που δεν γνωρίζω, αν η κ. Αντωνίου πληρώνεται από την ΝΔ ή από το κράτος. Αν εργοδότης είναι η ΝΔ, δικά τους είναι τα λεφτά και τα κάνουν ό,τι θέλουν. Αν όμως χρεώνεται ο κρατικός προϋπολογισμός είναι και δικά μου λεφτά.
  Και αυτό θα πρέπει να το λάβει υπ΄ όψη του κάθε πολίτης, πριν ρίξει την ψήφο του στην κάλπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/11/22

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/22

   Ζήση άκουσες; δώσε μας τα φώτα και πες μας ποιος πληρώνει τις βόλτες της κυρίας, έτσι θα ξέρουμε αν θα ψηφίσουμε εσένα ή την εν λόγω κυρία ή αν σας [....] και τους δύο.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος16/11/22

  Στην παρέλαση φαίνεται ότι εξαφανίστηκε; Καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι μετακλητοί υπάλληλοι δεν έχουν καμιά θέση στους επισήμους και στην εξέδρα. Κι αλίμονο αν υπήρξε φωτογραφία. δίπλα στο πεζοδρόμιο. με γυναίκες που φορούν Λιντλ και όχι Λουί Βουιτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/11/22

   Τί Λιντλ ρε παιδιά; Αν φέρνει ψήφους ο Ζήσης είναι ικανός να βγάλει σέλφι με κοστούμι αγορασμένο στον κινέζο της Κύκνων.

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ