30.1.23

Πειστήρια πιστόμετρου


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Και ενός κόμματος, τα στελέχη του οποίου, όπως βεβαίως και τα στελέχη άλλων κομμάτων, γονυπετή ικετεύουν «ευλαβικά» για πολιτική υποστήριξη από τους κληρικούς. Και που είναι σε θέση να τους τάξουν τα πάντα, προκειμένου να υποθέτουν και να φαντάζονται οι ψηφοφόροι ότι έχουν την στήριξη της Εκκλησίας. Ότι είναι οι Illuminati της Καστοριάς. Δίπλα στην ιλλουμινάτα δημοσιογραφία.

Πειστήρια πιστόμετρου

ΟΔΟΣ 1.12.2022 | 1150


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/23

    Υποψήφιοι για κάποιο αξίωμα που παρευρίσκονται σε λειτουργίες, μνημόσυνα κλπ. που οργανώνονται από την Μητρόπολη μνημονεύονται στις ανακοινώσεις της Μητρόπολης ως παρόντες σ΄ αυτά τα γεγονότα. Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτή η αναφορά ορισμένων προσώπων εκτός από άγρα ψήφων και υποστήριξη από μέρους της Εκκλησίας; Γιατί δεν αναφέρονται όλοι οι παρόντες, αν αυτό είναι τόσο σημαντικό γι΄ αυτούς που βγάζουν τις ανακοινώσεις;

    Όταν το κριτήριο για την ψήφο μας είναι ο αριθμός των λειτουργιών στις οποίες θα παραστεί ένας υποψήφιος και πόσες εικόνες θα φιλήσει, είναι φυσιολογικό οι υποψήφιοι να προσπαθούν να έχουν την εύνοια των ρασοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/23

      Να μηνξεχάσουμε και το ντερλίκωμα της βασιλόπιτας σε συλλόγπυς και οργανισμούς. Αυτή την εβδομάδα στην κορυφή η Ολυμπία με έξι βασιλόπιτες και μία γιορτή έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ της Μαρίας. Καλά κρατάει και ο
      Φουληράς. Παρόντες στο εν λόγω φαγοπότι και οι συνήθεις τσαμπατζήδες. Ζήση σημείωνε. Οι κυρίες βγήκαν μπροστά στο φαγοπότι και άρχισαν να κερδίζουν πόντους και στα σέλφι. Τώρα καταλαβαίνω γιατί όλοι είναι τοσο ευτραφείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/23

      Βράβευση από την Μητρόπολη των εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν. Guest Star: Ολυμπία Τελιγιορίδου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/1/23

      Δεν κατάλαβα; Βραβεύουν όσους βγαίνουν στη σύνταξη;;;
      ΓΙΑΤΙ;;;;;
      Ανήκουστα πράγματα.....!!!!
      Η επόμενη κίνηση θα είναι να βραβευτούν οι αστυνομικοί που βγήκαν στη σύνταξη, κι οι αεροπόροι, κι οι σκουπιδιάρηδες, κι οι γιατροί, κι οι νοσοκόμες, κι οι οικοδόμοι, κι οι ιερόδουλες, κι οι δήμαρχοι, κι οι μαίες, κι οι βουλευτές, και οι παπάδες….
      Μπράβο αριστερή Ολυμπία!!! Υποθέτω, τους φτωχούς και τους άνεργους, που αδυνατούν να βγουν στη σύνταξη, θα τους ρίξετε στο πυρ των Εξώτερον…
      Μετά αναρωτιόμαστε, γιατί πάει κατά διαόλου ο τόπος.......
      Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/1/23

      Εκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/1/23

      Την βράβευση την έκανε η Μητρόπολη ίσως για κάποιες 'υπηρεσίες΄ των εν λόγω εκπαιδευτικών στο παρελθόν. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί η εκπαίδευση στην χώρα μας λάμπει σαν αγιοστέφανο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/23

    Η κ. Τελιγιορίδου χαρακτήρισε «εξαιρετική» την εκδήλωση βράβευσης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στην ΠΕ Καστοριάς και ευχήθηκε «υγεία και καλή συνταξιοδότηση»!
    Τι ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/23

      Ελπίζω να είπε στον σεβασμιώτατο ότι είναι πιο χριστιανικό, αντί να επισκέπτεται τούς συναδέλφους του στις ονομαστικές τους γιορτές, να δίνει τα χρήματα που ξοδεύονται στη βενζίνη στους φτωχούς για να ζεσταθούν.
      Εγώ τηλεφωνώ τους ανθρώπους για να τους ευχηθώ, δεν τούς επισκέπτομαι για να εκφράσω μια ευχή.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/23

    Η προισταμένη [....] του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης παρέστη στην τελετή βράβευσης έκθεσης μαθητών υπό την αιγίδα της μητρόπολης. Εε ρεε έξοδα μετακίνησης που πληρώνουν τα βόδια οι ψηφοφόροι.
    Επίσης εδώ προκύπτει κι άλλο θέμα. Στην επιτροπή αξιολόγησης (τετραμελής), συμμετείχε πέραν των συνταξιούχων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικός εν ενεργεία. Με άδεια της υπηρεσίας της...;;!!!

    Έρρωσθε
    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/23

      Οι ψηφοφόροι δεν διαμαρτύρονται γιατί τους δίνουν food Pass, fuel Pass και είναι ευγνώμονες όπως οι ζητιάνοι αντί να πουν στο διάολο να Pass.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/23

      βράβευση μαθητών υπό την αιγίδα της μητρόπολης; Αντιλαμβάνομαι "σατανικό περιεχόμενο" στην έκθεση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/2/23

      Δηλαδή, η κυρία Σόνια Παπασταύρου, εκπαιδευτικός που αρθρογραφεί τόσα χρόνια στην ΟΔΟΣ, έπρεπε να ζητήσει την άδεια από την Υπηρεσία της;
      Είστε με τα καλά σας;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/2/23

      Η κυρία Σόνια, είναι συνταξιούχος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/23

    “Στην επιτροπή αξιολόγησης (τετραμελής), συμμετείχε πέραν των συνταξιούχων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικός εν ενεργεία. Με άδεια της υπηρεσίας της...;;!!!”

    Με αφορμή αυτό το σχόλιο, απαντώ όχι μόνο στον κύριο που το έγραψε αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που έχει την ίδια απορία.

    Ερώτηση : Με την άδεια της Υπηρεσίας ;
    Απάντηση : Δεν χρειάζεται.

    Αρέσει-δεν αρέσει, και οι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται στον ελεύθερο χρόνο τους να δραστηριοποιούνται κατά προτίμησιν, νόμιμα βέβαια.
    Πόσω μάλλον, χωρίς χρηματική αμοιβή!
    Προφανώς, διέλαθε της προσοχής σας ότι η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ήταν συνεργαζόμενος φορέας του διαγωνισμού και της εκδήλωσης.
    Συμπέρασμα : Άκυρο το ερώτημα.
    Μην αποκλείετε κι εγώ να μη συμφωνώ σε άλλες επιλογές της κυρίας, αλλά σε αυτό το θέμα την παραδέχτηκα.

    Άμα θέλουμε να συζητάμε για τις πρακτικές της Μητρόπολης, για να είμαστε εντάξει, χρειάζεται να μην είμαστε ούτε προκατειλημμένοι ούτε όμως αμνήμονες. Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να συνδράμουν αμισθί σε έναν διαγωνισμό που έδωσε χαρά σε παιδιά και θα αρχίσουν κάποιοι “ευαισθητοποιημένοι” να τους γλωσσοτρώνε ;

    Πού ήταν όλοι αυτοί, όταν η Μητρόπολη βιντεοσκοπούσε τη νόμιμη συγκέντρωση πολιτών και στη συνέχεια έπαιρνε τηλέφωνα σε δημόσιες Υπηρεσίες και Προϊστάμενοι “καλούσαν” εργαζόμενους στο γραφείο για “υποδείξεις” ;
    Εκτός από τους “παθόντες”, που μίλησαν μετά ανοιχτά και χρεώθηκαν τη ρετσινιά του φανατικού, ποιος φορέας υποστήριξε το συνταγματικό δικαίωμα των ανθρώπων ; Εφόσον και οι μητροπολίτες δίνουν διαβεβαίωση ότι θα τηρούν το Σύνταγμα και τους Νόμους ….
    Ναι, ακούστηκαν τότε και βρισιές, αλλά μην προφασιστεί κανείς ότι έβριζαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι δικηγόροι, οι δημόσιοι υπάλληλοι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση για την επίδοση ενός ψηφίσματος.
    Αυτοί όμως την πλήρωσαν.

    Ελπίζω να είναι σωστά ενημερωμένος και όχι παραπληροφορημένος ο νέος Μητροπολίτης, ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

    Το ερώτημα όμως είναι τι αληθινά θέλει ο ίδιος.
    Να εμπνέει ή να επιβάλλεται ;

    Η Ιστορία θα το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/23

      Μπάα, δηλαδή αν εγώ βγώ ως ιδιώτης και ζητήσω να γίνει ένας διαγωνισμός έκθεσης μαθητών για την ζωή του Παύλου Μελά ή για τις προοπτικές εξυγίανσης της ΔΕΥΑΚ και ορίσω χρηματικό έπαθλο θα μου επιτραπεί και μάλιστα να βαθμολογήσει/αξιολογήσει τα γραπτά εν ενεργεία εκπαιδευτικός...;;!!!

      Έρρωσθε βαθμολογούντες και μη

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/23

      Η Πολιτεία θα εξετάσει το αίτημά σου και αναλόγως θα αποφασίσει.
      Προσωπικά πάντως, δεν θα το έκανα δεκτό, γιατί δεν ξέρεις να διακρίνεις τους ιδιώτες από τις συλλογικότητες ούτε τα είδη των υποθετικών λόγων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/2/23

      Δεν είχα καταλάβει ότι η εκκλησία και οι υπαλληλοί της αποτελούν συλλογικότητα....!!!!

      Έρρωσθε οι συλλογικότητες

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/2/23

      Τα ίδια κάνει και ο Ερντογάν στην Τουρκία και εμείς τον 'στολίζουμε' ώς φανατικό μωαμεθανό, ταλιμπάν, αντίχριστο κλπ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/2/23

      ΄Η Πολιτεία θα εξετάσει το αίτημά σου΄
      Ελπίζω τα κριτήρια να είναι εκπαιδευτικής φύσης άξια μιας λαϊκής εκπαίδευσης και όχι αγιασμοί και σαλιαρίσματα σε άγια χέρια και εικόνες, κριτήρια του Μεσαίωνα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/2/23

      Μη σκιάζεστε αδέρφια! Έχουμε την Ελίφ αξιόλογο αντίφωνο!

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ