4.2.23

Ένας κόμβος | ένας κόμπος


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Υφέρπει από μήνες η φήμη για αυτόνομη υποψηφιότητα ως προς το αξίωμα τού δημάρχου Καστοριάς και την δημιουργία συνδυασμού, εκ μέρους του προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών κ. Αποστόλου Τσούκα. Εάν επαληθευθεί αυτή η φήμη, θα σημαίνει ότι ο κλάδος των γουνοποιών της Καστοριάς, από τον οποίο προέρχεται επίσης και το νυν δήμαρχος, εγκατέλειψε τον τελευταίο. Με ένα outsider συμπληρώνεται το παζλ. Δεδομένου ότι οι άλλες υποψηφιότητες, κατά κανόνα απευθύνονται σε διαφορετικό ακροατήριο, o προεκλογικός… κόμβος έγινε πολύπλοκος.

Όρθιο Κόππα
μια τρύπα στο νερό | καθρέφτη καθρεφτάκι μου | κι ένας πελαργός


ΟΔΟΣ 26.1.2023 | 1159

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/2/23

  Αυτός είναι δήμαρχος με Balenciaga και Μερσεντές όχι με δημοτικό yaris και ρούχα από το παζάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/2/23

  Η βυζαντινή αρχόντισσα χρειάζεται για δήμαρχο έναν άρχοντα που τώρα κυκλοφορεί με Μερσεντές και για το δήμο θα αγοράσει Bentley.
  Τι φαντάζεσαι; Θα κυκλοφορεί ο άνθρωπος με VW Golf και θα μπερδεύει Balenciaga με Βαλένθια όπως κάποια Μέρκελ που της ζητούσαμε δανεικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος5/2/23

  Όταν εκλεγεί δήμαρχος θα φοράει Brioni μένοντας πιστός στην εταιρεία Kering.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/2/23

   Λες να τον ψηφίσουν αυτοί που αγοράζουν ρούχα από το παζάρι;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/23

   Φυσικά. Θα τον ψηφίσουν αυτοί που περιμένουν την ελεημοσύνη της κυβέρνησης αντί να διαβολοστείλουν όλους αυτούς που ρυπαίνουν τον υδροφόρο ορίζοντα με τα απόβλητα από τις φάρμες των γουνοφόρων ζώων. Ο εν λόγω κύριος και οι λοιποί μεγαλοεπιχειρηματίες της γουνας έχουν να πουν κάτι για αυτό το θέμα;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/23

   γιατί μήπως είπε κάτι η ΔΕΥΑΚ;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/23

   Τι να πει ένας σταματωτάς για τον υδροφόρο ορίζοντα;

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ