2.5.23

ΟΔΟΣ



Καθώς η ΟΔΟΣ είναι εφημερίδα αντικειμενική και χωρίς εξαρτήσεις στην κριτική που ασκεί και την ενημέρωση που προσφέρει, δεν εκπλήσσει που βρίσκεται στο στόχαστρο των πολιτικών κύκλων. Που δεν δέχονται οτιδήποτε κριτικό και οτιδήποτε δεν τους λιβανίζει. 

Όμως αυτό που σίγουρα δεν είναι αναμενόμενο, είναι ιστοσελίδες της Καστοριάς που αναρτούν με δική τους πρωτοβουλία τα εβδομαδιαία πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της περιοχής, να υποστηρίζουν ότι είναι αντικειμενικές απέναντι στην ΟΔΟ. 

Όταν σε συστηματική βάση, «έτυχε» ακόμη και να μη αναρτήσουν καθόλου το πρωτοσέλιδο της ΟΔΟΥ ή να το αναρτούν για ελάχιστο χρόνο ή ακόμη και προχρονολογημένο. Να το προβάλλουν τόσο —όσο για να δηλώνουν ότι είναι αντικειμενικές πηγές ενημέρωσης. Και ότι δεν κάνουν εξαιρέσεις σε βάρος όσων αντιπαρατίθενται στην ασυδοσία της ανικανότητας. (Όσον αφορά την αρθρογραφία και τα κείμενα των συνεργατών της, ουδείς λόγος). 

Έτσι μετά από χρόνια παρατήρησης του… συμπτωματικού φαινομένου, πλατφόρμας της περιοχής, με ευφάνταστη ονομασία να παραγκωνίζει κάθε φορά «κατά λάθος» ή εκ παραδρομής, σύμφωνα με τις εξηγήσεις αποκλειστικά την ΟΔΟ, η εφημερίδα δεν μπορούσε να δεχθεί άλλο την κατάσταση. Να παθαίνει η Οδός και όχι το όχημα φούιτ. Ζήτησε να μην ανεβάζει πλέον εξώφυλλα της ΟΔΟΥ. Να μην είναι η εφημερίδα πλυντήριο της δήθεν αντικειμενικότητας.


[Δεν επιτρέπονται σχόλια στην παρούσα ανάρτηση]

Σχετικά:

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ