6.6.23

Μήνυμα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθώντας να επιβιώσουν ή να πλουτίσουν άπληστα, έχουν μεταβληθεί σε κύριους υπεύθυνους μιας εξίσωσης και αθέμιτης συναλλαγής. Που επιτρέπει στην ανικανότητα και την φαυλότητα να διαιωνίζεται, τα ίδια να παραπληροφορούν και την Καστοριά να καταστρέφεται και να υποβαθμίζεται. 

Να δοθεί ένα σοβαρό αληθινό

ΜΗΝΥΜΑ

αυτή την φορά

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/23

    Έσεται Ήμαρ. Την ασέβεια την τιμωρούν οι θεοί. Νέμεσις και η Αδράστεια θα μεριμνήσουν....

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/6/23

    Στις τελευταίες εκδηλώσεις και λειτουργίες δεν είδα τους τρεις της φωτογραφίας δίπλα στον Σεβασμιώτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/23

      O κύριος της φωτογραφίας μου θυμίζει τα μαθητικά μας χρόνια που βάζαμε κέρατα με τα δάχτυλα σε όποιον φωτογραφιζόταν δίπλα μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/6/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/6/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/6/23

      Τα παιδία παίζει. Οι άνθρωποι αυτοί κυβερνούν τη χώρα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/6/23

      Ο κύριος της φωτογραφίας ήταν παρών στην ορκωμοσία των τελειόφοιτων πληροφορικής μαζί με τον σεβασμιώτατο. Υποθέτω ότι έδωσαν και οι δύο την ευλογία τους, όπως γίνεται στο Ιράν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/23

    Όσοι ψηφίσουν την ΝΔ δεν πρέπει να διαμαρτύρονται αργότερα αν τα νοσοκομεία αντί να τους γιατρεύουν καλούν τα γραφεία Κηδειών.

    Ο υποψήφιος της ΝΔ, καθηγητής Ιατρικής, κ. Πνευματικός τους προειδοποίησε τι θα κάνουν τους καρκινοπαθείς.

    https://www.tanea.gr/2023/06/08/politics/asyllipti-dilosi-ypopsifiou-tis-nd-kai-kathigiti-iatrikis-proteinei-dialogi-karkinopathon-gia-meiosi-kostous/

    Σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο άνθρωπος αυτός γίνει υπουργός υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/23

    Αυτοί που θα ψηφίσουν τον νόμο δεν κινδυνεύουν από triage. Ας σκεφτούν οι ψηφοφόροι τι τους περιμένει μετά τις εκλογές, όταν ένα τέτοιο άτομο είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και τολμάει να τα λέει αυτά που λέει δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/23

      Triage εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα. Αφορά όλους αυτούς που πρέπει να πάνε για θεραπεία στο εξωτερικό και το κράτος δεν το εγκρίνει. Οι άνθρωποι αυτοί πεθαίνουν επειδή δεν έχουν χρήματα. Ο κ. Πνευματικός πρότεινε απλά να εφαρμόζεται triage και στην Ελλάδα και να πεθαίνουν αυτοί που δεν έχουν χρήματα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/23

    Χρειάστηκαν μια ολόκληρη μέρα για να βγάλουν από τη λίστα έναν που πρότεινε να αφήνουμε ανθρώπους να πεθαίνουν για να εξοικονομούμε χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/23

      Χρειάστηκαν μια μέρα για να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις και να δηλώσει ο Πνευματικός ότι θα παραδώσει την έδρα αν εκλεγεί. Η απάντηση πρέπει να είναι: καμμιά ψήφος σε ναζί.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/23

    Ο κ. Πνευματικός ανέφερε τους καρκινοπαθείς σαν ένα παράδειγμα. Το ίδιο θα συμβεί και με τους ΑΜΕΑ, τους πάσχοντες από άνοια και όλους αυτούς που η νοσηλεία τους στοιχίζει περισσότερο από αυτό που παράγουν. Το επόμενο βήμα θα είναι η υποχρεωτική ευθανασία για όσους δεν έχουν να πληρώσουν ένα ορισμένο ποσό στο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/23

    Αυτό που έγινε τον καιρό της πανδημίας ο "αξιοσέβαστος" καθηγητής ιατρικής θέλει να το κάνει κανόνα. Αν η κοινωνία το δεχθεί θα έρθει και η πρόταση να ρίχνουμε ανθρώπους στον Καιάδα.

    Σε δύο εβδομάδες μπορούμε όμως να στείλουμε στον Καιάδα της ιστορίας αυτούς που προτείνουν ναζιστικές τακτικές ευθανασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/23

    Ο ιατρός Ζήσης Τζηκαλάγιας πήρε θέση για αυτά που είπε ο συνάδελφος βουλευτής και ιατρός ή έκανε την παλαβή σφυρίζοντας έναν σκοπιανό σκοπό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/23

      Ο ιατρός Τζηκαλάγιας υποστηρίζει τις φιλελεύθερες θέσεις της ΝΔ όπως ανέφερε στα χωριά που επισκέπτεται. Είναι οι θέσεις του κ. Πνευματικού. Όποιος δεν συμφωνεί με τον κ. Πνευματικό όχι μόνο δεν βάζει υποψηφιότητα με την ΝΔ, αλλά ούτε την ψηφίζει.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/23

    Μερικοί έμαθαν περισσότερα από τον Μέγκελε αντί να μάθουν κάτι από τον Ιπποκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ